Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Duayı alan herkes aktif olraak
duayı alan katılan herkes mutlaka hergün aktif olarak girsin arkadaşlar.1.gün mavi elma için okunmuş oluyor. bugün 16 kişinin girip ben okudum demeli ki hata hata payı olmasın.2. Gün 2. Kişi için dua devam etmeli hemen...yeni liste için bekleyen arkadaşlarda var çünkü.

Canım abdestsiz okunurmu bugün film çekildim biraz kanamam varda

KIZLAAARRR KATILMAK ISTEYEN LISTENIN SONUNA KENDINI EKLESIN BENDE TELEFONDAN GİRİYORUM NEREYI ANLAMADINIZ HER GÜN 1 ARKADASA OLMAK ÜZERE 440 TANE BU ZİKRI CEKIYORUZ ABDESTSIZ OKUNUR ABDEST ALINSA DAHA IYI OLUR

Ayrıca okuyan arkadaslar lütfen listeyi etiketleyip adinizin yanina okunda yazin 440 silip

Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua” Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.(Âl-i İmran–38)
HERGÜN BİR KİŞIYE 7000 TANE OKUYORUZ ALLAH KABUL ETSIN
1 @mavielma OKUNDU
2 papatya1994 440
3 Birumut55 440
4 @Angelesra81 440
5 Kelebekcikk34 440
6 @mervem-metem 440
7 hilalcikk 440
8 Burcummmmm123 440
9 @eszinbb07 OKUNDU
10 pinpirik90 440
11 Nida86 440
12 @Detaso9 440
13 @sngl cnsz 440
14 Smydnz 440
15 @Ebrarr60 440
16 Mucize2107 440
17 @tugsem_10 OKUNDU
LİSTE ALIMLARA KAPALIDIR ADINI ETIKETLEMEYİ UNUTTUĞUM VARSA YAZIN KIZLAR...

LÜTFEN BU LİSTEYİ KOPYALAYIN İSMINIZIN YANINA BU ŞEKILDE OKUNDU YAZIN

Umarım anlaşılmıştır zor bişey değil ki yazdim zaten hep Allah hepimizin kucaklarini doldursun amin...

Canım benim sonucun ne merak ettim inşallah iyidir
Valla canım sonucum bana göre iyi en azından ameliyatlık bi durum yok gibi fakat kendi dr.bugün hastanede değilmiş p.tesi gelicekmiş o zaman gidip göstericem bakalım ne diycek inşaAllah benim anladığım gibidir de ameliyata gerek kalmadan çocuk için yeni umutlar besleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…