Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Beni de ekler misiniz . Tüp bebek tedavisine basladim bende inşallah

Olur tamam bende okurum canım

bende okurum kızlar yarın netleştirin hep beraber başlayalım inş :)

Tesbihatin anlami ne acaba?

Birumut55 cnm enide eklermisin yanlız detayli bilgi verirsen sevinirm ne zamana kadar okunuck ve herkez günde 500 tesbihat mi yapick

Adına çok sevindim canım benim ne güzel bebegin olmuş rabbim korusun sağlıkla büyümesini nasıp etsin inşallah hayırlı akşamlar
CANIM BENDE VARIM DUADA BENIDE ANIN AMA ilk 12 KİŞİYE KATILAMAM BELKI AMA SONRAYA KATILIRIM HABER EDIN.Ders kurs derken vakitim olmuyor .Buraya bile giremez oldum..

Bende varimmm canim

Günaydın mavi elma
Sana kolay gelsin listeyi hazırla kardeşim Allah razı olsun baslattigin okumamiza vesile oldugun için inşallah hamişş de oluruz hayırlısi Allah dan

Günaydın canım sanada Birumut55 Allah senden de razı olsun arkadaşlarını etiket ledigin için hemen listeyi hazırlayıp başlatıyorum

Bide sizlere anlatmak isterim önceden aynı duayla bir topik vardı okuyanların neredeyse hepsi hamile kaldı maşallah çok tesirli bi dua içinizden gelerek inanarak okuyun BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diyerek başlatıyorum kızlar okuyan kendi isminin yaninda 440 silip göndersin mesaj olarak

KIZLAR LÜTFEN DUYARLI OLALIM OKUYAN LİSTEYİ ETIKETLEYIP KENDİ İSMİNİN YANINDAN 440 SAYISINI SİLSİN BU ŞEKILDE KIM OKUDU KİM OKUMADI TAKIP ETMEK ZORUNDA KALMAYIZ.. OKUYAMAYACAKLAR VE LİSTEDEN ÇIKMAK ISTEYENLER LÜTFEN ADIMI ETİKETLEYIN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…