- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Allahimm senden razi olsun yuregi guzel arkadasim dualarin kabul ve makbul olsnMucize2107 niyetine 500 tesbihatımı çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin inşallah
Amin canım inşallah senden de razı memnun ve hoşnut olsun Rabbim kuzum ♥ ♥ ♥Allahimm senden razi olsun yuregi guzel arkadasim dualarin kabul ve makbul olsn
Üzülme kuzum ölümden başka her şeye çare var için rahat olsun isterdim ki hamiş olasın 9 ay kırmızılar gelmesin ama nasip işte her şey Rabbimden temizlenince içinden gelirse okursun okumayı unutursan o da Rabbimden her halükâr da Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun inşallah tez vakitte hayrlı sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatların olurkızlar ben adet olduğumu dün akşam belirtmiştim dün kü arrkadasa sadece 1 tesbih yani 99 tane okuyabilmiştim sonra akşam adet oldum maalesef bugünkü arkadasta kaldı adetim bitince isterseniz ikisininkini de tamamlarım çok üzüldüm gercekten normalde adet tarihim yarındı ama 2 gün erken oldum
amin canım inşallah isteyen herkese versin rabbim hakkımızda hayırlısı olsun. unutmam inşallah okumayı cok istiyorum çünkü mutlaka okuyacağım. inşallah tez zamanda hayırlısıyla evladına kavusursun sendeÜzülme kuzum ölümden başka her şeye çare var için rahat olsun isterdim ki hamiş olasın 9 ay kırmızılar gelmesin ama nasip işte her şey Rabbimden temizlenince içinden gelirse okursun okumayı unutursan o da Rabbimden her halükâr da Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun inşallah tez vakitte hayrlı sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatların olur
Amin canım Rabbim razı olsun kuzumamin canım inşallah isteyen herkese versin rabbim hakkımızda hayırlısı olsun. unutmam inşallah okumayı cok istiyorum çünkü mutlaka okuyacağım. inşallah tez zamanda hayırlısıyla evladına kavusursun sende
Kizlar girdigim gunden beri her gun 500 okudum listeyi bitirdim rabbim kabul etsin ins benden yana hakkim helali hos olsun sizlerde hakkinizi helal edinnBugünZeytin_yesili için okuyoruz rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla salih kullarından evlat nasip etsin.
1 @mavielma 500
2 @papatya1994 500
3 G Gul-Can 500
4 @eszinbb07 500
5maviucurtma33 500 (regl)
6Kelebekcikk34 500 (regl)
7 @hilalcikk 500
8pinpirik90 500
9Seval_cagla 500
10Nida86 500
11 @Birumut55 500
12Smydnz 500
13Mucize2107 500 okudum
14PempeeMavii 500
15S_V_S_88 500
16Zeytin_yesili 500
Evet gulcanim hamile cnmmmmSeval_cagla ve G Gul-Can okumamış listenin sonlarını diğerleri okudum yada okuyacağım diye haber vermiş.
Gülcan bebeğin tuttunmuştur inşallah canım keşke burayada yazsaydın güzel haberlerini bekliyoruz
Ne mutlu ona cok güzel Allah sağlıkla kucağına versin bizede sanada nasip etsinEvet gulcanim hamile cnmmmm
Fazla giremiyor cnm o yuzden kusura bakmayinn lutfen aminnnn tum isteyenlere inssssNe mutlu ona cok güzel Allah sağlıkla kucağına versin bizede sanada nasip etsin
keşke buraya yazdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?