- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Seval_cagla 200 tane Nida86 500 tesbihatlarını çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda Mücahit evlatlar ihsan etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum teşekkür ederim ♥Bugün listenin son günü, gelmişiz son güne o bana okudumu tribine girmeyelim kızlar.Tatlı tatlı bitsin.Herkes okuduğu Allah için.Bende adetim bittiğine okucam zaten. Zeytin_yesili başka topiktendr tanıyorum o mutlaka herkesinkini okumuştur eksiği varsa da tamamlar mutlaka.
Sana katiliyorum cnm Zeytin_yesili daha onceden de bizler icin cok dualar etmisti kimse kalbini bozmasin ve son gunude ins cuma gunune hurmeten selalar verilirken bolca dualar edelim birbirimize rabbim hakkimizin en hayirlindan eylesinBugün listenin son günü, gelmişiz son güne o bana okudumu tribine girmeyelim kızlar.Tatlı tatlı bitsin.Herkes okuduğu Allah için.Bende adetim bittiğine okucam zaten. Zeytin_yesili başka topiktendr tanıyorum o mutlaka herkesinkini okumuştur eksiği varsa da tamamlar mutlaka.
Sana katiliyorum kuzum hepimiz birbirimize dua ettik rabbim katinda kabul olmustur insallah Zeytin_yesili kardesim geriye gitmemize gerek yok her gun tesbih ceken arkadaslar senin haksizlik olmasn diye cekebildigin tesbihati cektigini gormustur kirginlik olmasin kizlar cumlemize hayirli cumalarBugün listenin son günü, gelmişiz son güne o bana okudumu tribine girmeyelim kızlar.Tatlı tatlı bitsin.Herkes okuduğu Allah için.Bende adetim bittiğine okucam zaten. Zeytin_yesili başka topiktendr tanıyorum o mutlaka herkesinkini okumuştur eksiği varsa da tamamlar mutlaka.
Kuzummm emin ol bir tek sana degil bizlerinde eksik okundu ama kimsenin kasitli yaptigini sanmiyorum illaki gecerli bi sebepleri vardir cunku herkes duaya muhtaç Allah korkusu olan yapmaz haksizlik oldugunu dusunuyorsan rabbim gorur sen niyetini salih tut rabbim kabul etmistir insallahBu trip değil.kim okumadıysa belirtmeli.dün bana okumayanlar en azın okuyamadım diye belirtselerdi bi zahmet.ben 1500 tane okumak zorunda kaldım eksikler için.
Aminnnn insallah vala bende fazladan cektim :) evettt hamile olan arkadaslarimiz olursa haber versin benim daha bata daha cokkk var insallah hepimiz hamiş oluruz tez vakitte insaallahhhhCanım ben fazladan okudum zaten.önemli değil.allah kabul etsin.benim sıkıntım belirtmemeleri insanlık hali okuyamayabilirler.ama yazın sırası gelen eksiği tamamlar zaten.
Bu arada bugünkünüde okudum.listeyi yenileyenler banada okundu yazarsa sevinirim.allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.birde hamile kalanlar burda yazsın kızlar birbirimize haber verelim :)))
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim bende şimdi başlıyorum okumaya senin için rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlat nasip etsin inşallahBirumut55 500 tesbihatmı çektim Rabbim makbul ve kabul etsin tez vakitte sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar ihsan etsin
Amin amin Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun canım inşallah Rabbim evlatlarımızla sınamasın bu yolda imtihan etmesin kimsenin kucağına iç burukluğu ile baktırmasın gözyaşlarımız müjdeli haberlerimizi aldığımız da aksın sevinçten dünya üzerin de ne kadar hasretle evlat bekleyen varsa Rabbim hasretlerini hayrlı evlatlarla dindirsin aminAmin inşallah canım benim Allah razı olsun kardeşim bende şimdi başlıyorum okumaya senin için rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlat nasip etsin inşallah
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah
Bugün Zeytin_yesili için okuyoruz rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla salih kullarından evlat nasip etsin.
1 M mavielma 500
2 papatya1994 500
3 @gulcan3434 500
4 eszinbb07 500
5 maviucurtma33 500 (regl)
6 Kelebekcikk34 500 (regl)
7 hilalcikk okudum
8 pinpirik90 500
9 Seval_cagla 500
10 Nida86 500
11 Birumut55 500
12 Smydnz 500
13 Mucize2107 500 okudum
14 PempeeMavii 500
15 S_V_S_88 500
16 Zeytin_yesili 500
ALLAH razı olsun canım benim bugün ben pek müsait değilim kardesim geldi yanıma misafirlerm gelck İnşAllah akşam okur bildiririm kuzum @Saman AleviSmydnz niyetine 500 tesbihatımı çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar nasip etsin Mevlam Amin