• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Kızlar ben bu sabah adet oldum.
S_V_S_88 S_V_S_88 ve Zeytin_yesili Zeytin_yesili okuyamamış olucam tek zaten iki kişi kaldı adetim bitince de okurum isterseniz o zamana liste kapanmış olut ama ben okurum yinede ikinize kızlar Allah kabul etsin.
Cnm ben zaten eksik olani tamamlayacam ins allah razi olsun cnm adet olmana uzuldum ama ins biran evvel kavusursun ins

Kizlar cok eksik var neden bole oldugunu anlamadim ALLAH rizasi icin tamamlayin nolursunuz sonucta hepimiz icin yapilan bi surec bu

Kizlar cok eksik var neden bole oldugunu anlamadim ALLAH rizasi icin tamamlayin nolursunuz sonucta hepimiz icin yapilan bi surec bu
Kuzum adet bitince okurum ben gün bitti bile 4 gün sonra okurum 500 tane
pinpirik90 pinpirik90 de ben okuyorum sadecr girip etiket yapamıyorum aklınız kalmasın yazdı dün.Sen onuda okudu say

Kuzum adet bitince okurum ben gün bitti bile 4 gün sonra okurum 500 tane
pinpirik90 pinpirik90 de ben okuyorum sadecr girip etiket yapamıyorum aklınız kalmasın yazdı dün.Sen onuda okudu say
Allah razi olsun cnm zaten su saatten snr okuyanda okumayanda sagolsun rabbim hepimizin amacini biliyo ins bir an evvel hepimiz yavrularimiza kavusuruz

Merak eden arkadaşlarım varsa sayfalar da geriye gidebilirler herkese okudum adet olana kadar adet olunca bildirdim adetin müsait değilim ama Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü ismi şeriflerinin tesbihatını çektim diye sadece hastaneye gittiğim gün çekemedim tesbihatları da bugün kalan 3500 tesbihatımı da çekicem

Back