• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Allah razi olsun kizlar bende ablam icin okuyorum sizde o niyetle okursaniz sevinirim allah evlat sahibi olmak isteyen herkese versin insallah

Kızlar şuan müsait olmayan 2 kişi var onlar arkadan gelerekde olsa kesin okuyacaksa herkese 400 yetiyo ama 2 kişi müsait değil olunca 500 okumuş oluyoruz.kafamız iyice karışmasın diye değiştirmedim ben.
Canim ben okurum adetim bitince toplu olarak

Bugünde duayı okudum hediye ettim içim rahat etti vaktim varken yarınki arkadaş içinde okuym biraz. Kızlar duaya o kadar alıştım ki ne yapsm dur biraz okiym öyle yapym diyrm bebek battaniyesi işliyorum RABBİM kullanmayida nasip etsin onu örerken bile her sık iğneye bir dua okuyorum.motif bitene kadar 500 tesbih bi bakıyorum bitmiş ne güzel ohhhh sadece duaya odaklaninca biraz sıkılıyor ve yoruluyor insan ama böyle valla bittiğini bile fark etmiyrm
Maşaallah canım Rabbim işlediğin battaniyeyi inşallah güzle günler de kullanmayı nasip etsin Rabbim okudupun duaları makbul ve kabul etsin inşallah ♥

Kuzum benim adetim bitti 400 tane simdi okudum canim toplam 2000 tane ediyo 5 gun okumus oldum ondan oncekileride okumustum yine gozden gecireyim ama sanirim borcum kalmio tamamlamis oluyorm Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 kimsenin bi cevap yazdigi olmadi allah razi olsun bebegim
allah razı olsun canım sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

Bugün pinpirik90 pinpirik90 icin okuyoruz.Allah eli ayagi duzgun hayirli evlat lar versin insallah amin.Okumayanlar yada okuyamayanlar bildirim yapın lütfen
1 M mavielma 500
2 papatya1994 papatya1994 500
3 @gulcan3434 500
4 eszinbb07 eszinbb07 500
5 maviucurtma33 maviucurtma33 500
6 Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 500
7 hilalcikk hilalcikk 500müsaitdeğil
8 pinpirik90 pinpirik90 500
9 Nida86 Nida86 500
10 Birumut55 Birumut55 500
11 Smydnz Smydnz 500
12 Mucize2107 Mucize2107 500
13 @assmnm 500
14 S_V_S_88 S_V_S_88 500
15 Zeytin_yesili Zeytin_yesili 500
16 Seval_cagla Seval_cagla 500
Liste hazır kizlar kusura bakmayin telefon dan giriyorum bende..

Kızlar Allah kısmet ederse cumartesi günü benin için okunacak ve yum gunl
Dün yumurta toplamak vardı canım o yüzden pek iyi hissetmiyordum kendimi yaazamadim. Ama cektimmdunu de bugünü de inşallah Allah kabul etsin
Allah'ım işlerinizi rast getirsin hayırlı kılsın inşallah güzel haberler alacağız senden:KK46::KK46::KK19:insallah canım benim ...
iki rekat hacet namazı nı kıl bir Fatiha 10 ihlas oku allahım kabul etsin inşallah:KK200:
Duamda kalbimde seninle

Back