Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben okurum adetim bitince toplu olarakKızlar şuan müsait olmayan 2 kişi var onlar arkadan gelerekde olsa kesin okuyacaksa herkese 400 yetiyo ama 2 kişi müsait değil olunca 500 okumuş oluyoruz.kafamız iyice karışmasın diye değiştirmedim ben.
Canım ablan için mi senin için mi okuyoruzAllah razi olsun kizlar bende ablam icin okuyorum sizde o niyetle okursaniz sevinirim allah evlat sahibi olmak isteyen herkese versin insallah
Ablam icin okuyoruz canimCanım ablan için mi senin için mi okuyoruz
Maşaallah canım Rabbim işlediğin battaniyeyi inşallah güzle günler de kullanmayı nasip etsin Rabbim okudupun duaları makbul ve kabul etsin inşallah ♥Bugünde duayı okudum hediye ettim içim rahat etti vaktim varken yarınki arkadaş içinde okuym biraz. Kızlar duaya o kadar alıştım ki ne yapsm dur biraz okiym öyle yapym diyrm bebek battaniyesi işliyorum RABBİM kullanmayida nasip etsin onu örerken bile her sık iğneye bir dua okuyorum.motif bitene kadar 500 tesbih bi bakıyorum bitmiş ne güzel ohhhh sadece duaya odaklaninca biraz sıkılıyor ve yoruluyor insan ama böyle valla bittiğini bile fark etmiyrm
allah razı olsun canım sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinKuzum benim adetim bitti 400 tane simdi okudum canim toplam 2000 tane ediyo 5 gun okumus oldum ondan oncekileride okumustum yine gozden gecireyim ama sanirim borcum kalmio tamamlamis oluyorm Kelebekcikk34 kimsenin bi cevap yazdigi olmadi allah razi olsun bebegim
Canm inşAllah çok teşekkür ederim ALLAH razi olsun...Maşaallah canım Rabbim işlediğin battaniyeyi inşallah güzle günler de kullanmayı nasip etsin Rabbim okudupun duaları makbul ve kabul etsin inşallah ♥
Aminnnn hepimizedee en kisa zamanda nasip etsinallah razı olsun canım sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
Dün yumurta toplamak vardı canım o yüzden pek iyi hissetmiyordum kendimi yaazamadim. Ama cektimmdunu de bugünü de inşallah Allah kabul etsin@gulcan3434 eszinbb07 Seval_cagla dünkü listeyi yapmadınız kızlar lütfen bugün dunkunude çekin ve aksatmamaya calisalim hergün çekelim lutfen
Allah'ım işlerinizi rast getirsin hayırlı kılsın inşallah güzel haberler alacağız sendeninsallah canım benim ...Dün yumurta toplamak vardı canım o yüzden pek iyi hissetmiyordum kendimi yaazamadim. Ama cektimmdunu de bugünü de inşallah Allah kabul etsin