• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Kizlar gunaydin adetten dolayi cekememistim dunde yazmistim ama cevap yazan olmadi ablamlar toplamda 1600 tane cekti benim yerime bilginiz olsun konuyla ilgilenen arkadasim yardimci olursa sevinirim
Kuzum listenin başından beri çekmediysen 1600 4 kişik okumuş oluyorsun sen bugüne kadar 4.kişiye kadar gelmiş oluyon yani daha evvel 1.kişide okuduysan da 5.kişidesin demektir.

Kızlar şuan müsait olmayan 2 kişi var onlar arkadan gelerekde olsa kesin okuyacaksa herkese 400 yetiyo ama 2 kişi müsait değil olunca 500 okumuş oluyoruz.kafamız iyice karışmasın diye değiştirmedim ben.

hilalcikk hilalcikk canım biz bugün sana okuyoruz sen adetlisin diye okuyamıyorsun biliyorum.Sen adetşn bitince elinden geldiğince okumadıklarına sıradan başla oku canım sen mutlaka tamamlayacaksan herkesin 400 okuması yeterli oluyo cünkü

Kelebekcikk34 Kelebekcikk34 Canım sen beni okundu olarak işaretlemişsin ben hala okumadım bugün biraz işlerim var akşam inşAllah okurum okundu olarak kalsn kesin okurum ben

Rabbim dualarımıza icabet eden amin diyen ve dünya üzerinde ne kadar evlat sahibi olmak isteyen varsa Rabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah ismini isminin yanına yazdığı efendimiz sallallahu aleyhi ve sellen hürmetine isteyipte verdiklerinin hürmetine silsile-i aliyye büyükleri hürmetine beli bükük yaşlılar günahı olmayan sebiler hürmetine hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit olan evlatlar ihsan etsin tez vakitte inşallah

Rabbim dualarımıza icabet eden amin diyen ve dünya üzerinde ne kadar evlat sahibi olmak isteyen varsa Rabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah ismini isminin yanına yazdığı efendimiz sallallahu aleyhi ve sellen hürmetine isteyipte verdiklerinin hürmetine silsile-i aliyye büyükleri hürmetine beli bükük yaşlılar günahı olmayan sebiler hürmetine hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit olan evlatlar ihsan etsin tez vakitte inşallah
Aminnnnnn aminnnnn aminnnnn agzi duali kardesimmm rabbim razi olsunnnn en tez zamanda hasretimize kavustursun

Aminnnnnnnn kardeşim amin ❤️ Ne mutlu bize bu güzel duada yer alıyoruz

Son düzenleme:
Aminnnnnnnn kardeşim amin ❤️ Ne mutlu bize bu güzel duada yer alıyoruz
Kendin için istediğini başkası için daha çok istersen olurmuş dedikleri bu olsa gerek o kadar içten ve samimi bir duaki kendinden çok bizler için dua etmişsin RABBİM tez vakitte minnoş minnoş bebisler nasip etsin sana ve herkese canım benim..

Bugünde duayı okudum hediye ettim içim rahat etti vaktim varken yarınki arkadaş içinde okuym biraz. Kızlar duaya o kadar alıştım ki ne yapsm dur biraz okiym öyle yapym diyrm bebek battaniyesi işliyorum RABBİM kullanmayida nasip etsin onu örerken bile her sık iğneye bir dua okuyorum.motif bitene kadar 500 tesbih bi bakıyorum bitmiş ne güzel ohhhh sadece duaya odaklaninca biraz sıkılıyor ve yoruluyor insan ama böyle valla bittiğini bile fark etmiyrm

Aminnnn inşallah
:KK200::KK200:allahim güzel allahım dualarını kabul etsin inşallah inşallah tez zamanda bebeğini hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah:KK200::KK200:
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin yüreği kalbi temiz güzel kardesim
Allah razı olsun duaların kabul olsun:KK200::KK200:

Bugünde duayı okudum hediye ettim içim rahat etti vaktim varken yarınki arkadaş içinde okuym biraz. Kızlar duaya o kadar alıştım ki ne yapsm dur biraz okiym öyle yapym diyrm bebek battaniyesi işliyorum RABBİM kullanmayida nasip etsin onu örerken bile her sık iğneye bir dua okuyorum.motif bitene kadar 500 tesbih bi bakıyorum bitmiş ne güzel ohhhh sadece duaya odaklaninca biraz sıkılıyor ve yoruluyor insan ama böyle valla bittiğini bile fark etmiyrm
Ne mutlu canım cok güzel birşey yapıyosun o battaniyeye bebeğini sardığında bugünleri anımsayıp tebessüm edeceksin inşallah

Back