- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
Kuzum listenin başından beri çekmediysen 1600 4 kişik okumuş oluyorsun sen bugüne kadar 4.kişiye kadar gelmiş oluyon yani daha evvel 1.kişide okuduysan da 5.kişidesin demektir.Kizlar gunaydin adetten dolayi cekememistim dunde yazmistim ama cevap yazan olmadi ablamlar toplamda 1600 tane cekti benim yerime bilginiz olsun konuyla ilgilenen arkadasim yardimci olursa sevinirim
Bugünhilalcikk için okuyoruz kızlar.Rabbim sağlıklı hayırlı tez zamanda evlat nasip etsin.
1@mavielma 500
2papatya1994 500
3 @gulcan3434 500
4eszinbb07 500
5maviucurtma33 500
6Kelebekcikk34 500
7hilalcikk 500müsaitdeğil
8pinpirik90 500
9Nida86 500
10Birumut55
11Smydnz 500
12Mucize2107 500 okudum
13PempeeMavii 500
14S_V_S_88 500
15Zeytin_yesili 500 Okundu
16Seval_cagla 500[/QUOTE
Amin canım yüreğine ağzına sağlık Rabbim makbul ve kabul etsinTekrar gozden gecirdim okuyamadigim gunlerin sayisi kadar okumusum sukurler olsun bi eksigim kalmadi allahim kabul etsin tez zamanda evlatlarimiza kavustursun
Aminnnnnn aminnnnn aminnnnn agzi duali kardesimmm rabbim razi olsunnnn en tez zamanda hasretimize kavustursunRabbim dualarımıza icabet eden amin diyen ve dünya üzerinde ne kadar evlat sahibi olmak isteyen varsa Rabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah ismini isminin yanına yazdığı efendimiz sallallahu aleyhi ve sellen hürmetine isteyipte verdiklerinin hürmetine silsile-i aliyye büyükleri hürmetine beli bükük yaşlılar günahı olmayan sebiler hürmetine hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit olan evlatlar ihsan etsin tez vakitte inşallah
Aminnnnnnnn kardeşim aminRabbim dualarımıza icabet eden amin diyen ve dünya üzerinde ne kadar evlat sahibi olmak isteyen varsa Rabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah ismini isminin yanına yazdığı efendimiz sallallahu aleyhi ve sellen hürmetine isteyipte verdiklerinin hürmetine silsile-i aliyye büyükleri hürmetine beli bükük yaşlılar günahı olmayan sebiler hürmetine hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit olan evlatlar ihsan etsin tez vakitte inşallah
Kendin için istediğini başkası için daha çok istersen olurmuş dedikleri bu olsa gerek o kadar içten ve samimi bir duaki kendinden çok bizler için dua etmişsin RABBİM tez vakitte minnoş minnoş bebisler nasip etsin sana ve herkese canım benim..Aminnnnnnnn kardeşim aminNe mutlu bize bu güzel duada yer alıyoruz
Aminnnn inşallahRabbim dualarımıza icabet eden amin diyen ve dünya üzerinde ne kadar evlat sahibi olmak isteyen varsa Rabbim iki cihan güneşi gönüller sultanı habibullah ismini isminin yanına yazdığı efendimiz sallallahu aleyhi ve sellen hürmetine isteyipte verdiklerinin hürmetine silsile-i aliyye büyükleri hürmetine beli bükük yaşlılar günahı olmayan sebiler hürmetine hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit olan evlatlar ihsan etsin tez vakitte inşallah
Ne mutlu canım cok güzel birşey yapıyosun o battaniyeye bebeğini sardığında bugünleri anımsayıp tebessüm edeceksin inşallahBugünde duayı okudum hediye ettim içim rahat etti vaktim varken yarınki arkadaş içinde okuym biraz. Kızlar duaya o kadar alıştım ki ne yapsm dur biraz okiym öyle yapym diyrm bebek battaniyesi işliyorum RABBİM kullanmayida nasip etsin onu örerken bile her sık iğneye bir dua okuyorum.motif bitene kadar 500 tesbih bi bakıyorum bitmiş ne güzel ohhhh sadece duaya odaklaninca biraz sıkılıyor ve yoruluyor insan ama böyle valla bittiğini bile fark etmiyrm
İnşAllah canım benim İnşAllah.Ne mutlu canım cok güzel birşey yapıyosun o battaniyeye bebeğini sardığında bugünleri anımsayıp tebessüm edeceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?