Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

Kuzular bugün 5.ci okuma günümüz mü zikirmatikte çektiğim için sayıları karıştırdım çektiğim sayıdan okuduğumuz günleri çıkartıcam kaç günlük okumam kalmış onu hesaplıyacam

Etiket yapamıyorum kızlar telefondan beceremiyorum bugün de okudum çok şükür Rabbim kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar bende akşamları okuyabiliyorum sadece dün 400e tamamlayamadığım için yazmadım.Bugünkünü de okuyup dünü tamamladığımda yazarım diye düşündüm. Bence listedeki herkes toplaşıp bi yazsın kesin okurum diyenler ona göre sayıya bölelim böyle az okunmuş oluyor böyle

Kızlar ben 41 meryem süresi okuyordum dün bitti çok şükür baslamadn önce niyetimi ettim ama bittiğinde ne niyet edilir bilmiyorum yardımcı olurmusnz

Kızlar ben 41 meryem süresi okuyordum dün bitti çok şükür baslamadn önce niyetimi ettim ama bittiğinde ne niyet edilir bilmiyorum yardımcı olurmusnz
Kuzum başlarken niyet ettiysen bağışlarken niyet etmene gerek yok bağışlarsın Ya Rabbi okuduğum 41 meryem süresinden hasıl olan sevabı ilk önce efendimiz hazreti Muhammed aallallahu aleyhi ve sellemin ruhu şeriflerine hediye ettim ilk insan ve ilk peygamberden bizim peygamberimize her ikisi arasında ki bütün peygamberlere evliyalara enbiyalara şehidlere hediye ettim silsilei aliyye büyüklerine hediye ettim kabul et Ya Rabbi niyet ederek senden istediğim muradımı hakkımda hayrlı eyleyip hayrlısı ile yaşamayı nasip et diyebilirsin (eli ayağı düzgün sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı senin yolunda yüreyecek evladım , evlatlarım olsun ) naçisane duam

Çok sağol canım benim ALLAH razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…