Evet tatlım okutabilirsin yeterki adina niyet etsinmavi elma Canım bisey sorcm adetliykn okunmaz dedinz diyelm adetliym yada acil işlerim çıktı okuymycm ama okunsun istiyrm benim adıma kiz kardesime veya birine okutabilirmiym merak ettim.
Günaydın canım, benim eksik oldu sanırım duam mavielmaYARIM SAATE YENI LISTEYI HAZIRLIYORUM KIZLAR gGgunaydin
Evet canim farkindayim bizim kide eksik oldu bugün de son gun okumayan herkes listeden cikartilacak sonra tekrardan okuruz zaten sayi biraz artar ama en azindan 7000 i tamamlarizGünaydın canım, benim eksik oldu sanırım duam mavielma
Cnm ben bugun uc gunluk okuyorum ins dun yikanmistim ama lekem tekrar gelince yarim biraktim birazdan okudum diye bilgi veririm9pinpirik90 400
13Mucize2107 400
14 T tugsem_10 400
16S_V_S_88 400
18Seval_cagla
KIZLAR BUGÜN DE BİLDİRİM YAPMASANIZ YARIN CIKARTIYORUM LISTEDEN
Aynen bugün 5. GünKuzular bugün 5.ci okuma günümüz mü zikirmatikte çektiğim için sayıları karıştırdım çektiğim sayıdan okuduğumuz günleri çıkartıcam kaç günlük okumam kalmış onu hesaplıyacam
Tamam canım teşekkür ederim ♥Aynen bugün 5. Gün
Canim ben hasta oldugumu belirtmistim9pinpirik90 400
13Mucize2107 400
14 T tugsem_10 400
16S_V_S_88 400
18Seval_cagla
KIZLAR BUGÜN DE BİLDİRİM YAPMASANIZ YARIN CIKARTIYORUM LISTEDEN
Anladım canm cok sağolOkutabilirsin canım bende düşünüyorum adet olunca kime okutabilirim diye sonuçta kardeşin sana vekillik ediyor senin adına okuyor
Tamam canımEvet tatlım okutabilirsin yeterki adina niyet etsin
Kuzum başlarken niyet ettiysen bağışlarken niyet etmene gerek yok bağışlarsın Ya Rabbi okuduğum 41 meryem süresinden hasıl olan sevabı ilk önce efendimiz hazreti Muhammed aallallahu aleyhi ve sellemin ruhu şeriflerine hediye ettim ilk insan ve ilk peygamberden bizim peygamberimize her ikisi arasında ki bütün peygamberlere evliyalara enbiyalara şehidlere hediye ettim silsilei aliyye büyüklerine hediye ettim kabul et Ya Rabbi niyet ederek senden istediğim muradımı hakkımda hayrlı eyleyip hayrlısı ile yaşamayı nasip et diyebilirsin (eli ayağı düzgün sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı senin yolunda yüreyecek evladım , evlatlarım olsun ) naçisane duamKızlar ben 41 meryem süresi okuyordum dün bitti çok şükür baslamadn önce niyetimi ettim ama bittiğinde ne niyet edilir bilmiyorum yardımcı olurmusnz
Çok sağol canım benim ALLAH razı olsunKuzum başlarken niyet ettiysen bağışlarken niyet etmene gerek yok bağışlarsın Ya Rabbi okuduğum 41 meryem süresinden hasıl olan sevabı ilk önce efendimiz hazreti Muhammed aallallahu aleyhi ve sellemin ruhu şeriflerine hediye ettim ilk insan ve ilk peygamberden bizim peygamberimize her ikisi arasında ki bütün peygamberlere evliyalara enbiyalara şehidlere hediye ettim silsilei aliyye büyüklerine hediye ettim kabul et Ya Rabbi niyet ederek senden istediğim muradımı hakkımda hayrlı eyleyip hayrlısı ile yaşamayı nasip et diyebilirsin (eli ayağı düzgün sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı senin yolunda yüreyecek evladım , evlatlarım olsun ) naçisane duam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?