• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak icin Hz.Zekeriyya'nın duasını okuyoruz

yani okumayan çıksın zorla yapılan bir şey değil ki bu isteyen katıldı en azından biz sayımızı ayarlarız gerekirse günde 600 tane okuruz
Aynen canim bende öyle dusunuyorum sonucta dua bu evlat sahibi olmak icin icimizden gelerek okuyoruz Allah dualarimizi kabul etsin insllahhh

mavi elma mavi elma Canım bisey sorcm adetliykn okunmaz dedinz diyelm adetliym yada acil işlerim çıktı okuymycm ama okunsun istiyrm benim adıma kiz kardesime veya birine okutabilirmiym merak ettim.

Hubannn Hubannn dua sayfamız burası canım :KK3: konu sahibine mavielmaya sorarız boş yer varsa gir canım listeye. Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah

mavi elma mavi elma Canım bisey sorcm adetliykn okunmaz dedinz diyelm adetliym yada acil işlerim çıktı okuymycm ama okunsun istiyrm benim adıma kiz kardesime veya birine okutabilirmiym merak ettim.
Okutabilirsin canım bende düşünüyorum adet olunca kime okutabilirim diye sonuçta kardeşin sana vekillik ediyor senin adına okuyor

Back