- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Kuzum çıkma Ya Varis Ya Halık Ya Evvelü çekebilirsin adetliykenKızlar allh hepimize nasip etsin. Ben çıkmak istiyorum sıralamadan. ALLAH GÖNLÜNÜZE göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum çıkma Ya Varis Ya Halık Ya Evvelü çekebilirsin adetliykenKızlar allh hepimize nasip etsin. Ben çıkmak istiyorum sıralamadan. ALLAH GÖNLÜNÜZE göre versin
Allah'ım kabul etsin inşallah bende şimdi okuyacağım inşallah güzel haberler alırız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAllah razı olsun hepinizden kızlar ... Ben kendime olduğunu bilmeden okudum sabah erkenden :) Allah kabul etsin inşallah hepimize hayırlı saglik le evlatlar nasip etsin
İnşAllah oluyordur canm bugün artık hissetmeye başladım sağ yumurtalığım çok agriyor batma oluyor heralde kistten dolayı temizlenince ağrı ve leke yapar demislerdi bende agri batma var herşeyin hayırlısı eğer olursa hem bu soğan hemde sizin vesilenizle oluck 8 gün sonra yumurtlma günüm eğer olursa yumurtlama tam duanın bana okunacağı gün olcak inşAllah vesile olurCanim bugun okuyalim sana ininsallah arkadaslarda bisey demez sanirim
Tamam tatlim bilgim var
Bos yer var canim eklerim simdi :)
Devam et canim belki faydasi oliyirdur ioluyordur insallah
Canim yazdin zaten okudum diye etiketlenmen liste etiketlendigi icin oluyor bu duzen bozulmasin biliyoriz kim okudu kim okumadi
Insallah insallah olur canim olmasa olana kadar dua ederiz çok şükürİnşAllah oluyordur canm bugün artık hissetmeye başladım sağ yumurtalığım çok agriyor batma oluyor heralde kistten dolayı temizlenince ağrı ve leke yapar demislerdi bende agri batma var herşeyin hayırlısı eğer olursa hem bu soğan hemde sizin vesilenizle oluck 8 gün sonra yumurtlma günüm eğer olursa yumurtlama tam duanın bana okunacağı gün olcak inşAllah vesile olur
Ederiz tabi canm hepimize dua ederiz yeterki hayırlısıyla RABBİM hepimize nasip etsinInsallah insallah olur canim olmasa olana kadar dua ederiz çok şükür
Telekom un arkasındayım canım :) avm ninÇok zor yaaa inan bu yüzden sürekli stres sıkıntı oluyor ve bizim durumu etkiliyr. Buyur sende gel nerde oturuyorsn tam olarak
Evet canim okumayanlar var kendileri bilir hakka giriyorlar yarin cikarticam 2 gundur okumayanlari biz okuyanlar kalsak hep daha seri ilerleriz hem tam sayimiza ulasirizkızlar listedeki herkes tam olarak okuyor mu hergün hep eksik kalıyor gibi
yani okumayan çıksın zorla yapılan bir şey değil ki bu isteyen katıldı en azından biz sayımızı ayarlarız gerekirse günde 600 tane okuruzEvet canim okumayanlar var kendileri bilir hakka giriyorlar yarin cikarticam 2 gundur okumayanlari biz okuyanlar kalsak hep daha seri ilerleriz hem tam sayimiza ulasiriz