1 M mavielma 400 Okudu
2papatya1994 400
3 G Gul-Can 400
4maviucurtma33 400
5 @Kelebekcikkk 400 okundu
6 @mervem-metem 400O
7hilalcikk okudu
8Burcummmmm123 400
9eszinbb07 400
10pinpirik90 400
11Nida86 OKUNDU
12Detas09 400
13Birumut55 OKUDU
14Smydnz 400 OKUNDU
16Mucize2107 400
17 T tugsem_10 400
18 @assmnm OKUDU
19S_V_S_88 400
20 @Saman Alevi OKUDU
21umut-16 400
22Sweet03 400
23 @Mrrrrve 400
Cnm bnde içtim bitirdim kürü. Bndede olmştu. Rabbim şifasını göstersinKızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle ayakta kalınca ve karnımın sağ tarafı ağrıyor batma oluyor sadece sağ taraf soğan kürü uyguluyorum 6 gün oldu benim bildiğim kasık ağrısı yapiyr ama karnimda batma oluyor benm şimdi ağrı biraz daha arttı
Amin canm inşAllah çok fazla batma olunca ondan mi diye merk ettimCnm bnde içtim bitirdim kürü. Bndede olmştu. Rabbim şifasını göstersin
Aşko bnm sol yumurtalığım kalp gibi atıyo halaAmin canm inşAllah çok fazla batma olunca ondan mi diye merk ettim
Saol canımm rabbim sanada nasip etsin inşallahKızlar nasıl etiketleniyo bilmiyorum bnde okudum rabbim hayırlısıyla ikizler versn
Çok kötü yaa bizde seyehattaym dinlenemiyorumAşko bnm sol yumurtalığım kalp gibi atıyo hala
Ooooo seyehtler fln :)Çok kötü yaa bizde seyehattaym dinlenemiyorum
Aynen ben mardinde yanlzm kimsem yok çok sıkılıyorum komşuluk yok hep evdeym arada böyle hafta sonu kaçamağı iyi geliyorOoooo seyehtler fln :)
Vayyyy selam olsun mardine :) nere gittin seyahatni sevdiğim :)Aynen ben mardinde yanlzm kimsem yok çok sıkılıyorum komşuluk yok hep evdeym arada böyle hafta sonu kaçamağı iyi geliyor
Aleykum selam kuzum. Öyle çok uzak değil bugün midyattaym yarn van a geceriz döneriz inşAllahVayyyy selam olsun mardine :) nere gittin seyahatni sevdiğim :)
vana git. Edremite gt. Kiracılar tokiye git. Bnm evi bi kontrol ediver malum bn annemlerdeym istanblda :) :) :)Aleykum selam kuzum. Öyle çok uzak değil bugün midyattaym yarn van a geceriz döneriz inşAllah
Olur canm ederim yaaavana git. Edremite gt. Kiracılar tokiye git. Bnm evi bi kontrol ediver malum bn annemlerdeym istanblda :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?