- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Kuzum Rabbim inşallah nasip eder müjdeli haber alırsın inşallah ikiz bebeklerin olur öğlende yasini şerif okumuştum senin nasibinmiş sana hediye ediyorum inşallah Rabbim yüzünü güldürür tez zaman da topik sahibesi kabul ederse senin için okuruzKızlar normalde istemem böyle birşey ama madem öncelik taninabiliyor beni yarın a yada öbür güne alabildi misiniz lütfen. Tüp bebek yaptırıyorum da ben 3. Kez hemde
Estağfurullah canım ben sadece arkadaşlarımın derdini anlıyorum biliyorum o yüzden elimden geldiğince yetebildiğim kadar dua etmeye çalışıyorum Rabbim inşallah kabul ederZeytin_yesili kız sen ne güzel bi insansın ya
O yokmuş evet ben erkek için ibrahimin saraçoğlundan çoban çökenten otunu duydum geçen izle intertte videosu varKuzular Meryem ana otunu biliyor musunuz nasıl kullanılıyor eşler birlikte suyunu mu içiyo beraber mi takıyo boyunlarına türkiye de yokmuş sanırım
Var canım aktarlarda gerçi hacca umreye giden varsa onlardan isteyebilirsin ben eltimden aldım bir parçasını beze sardım sağ göğsümde taşıyorum diğer kalan kısmınıda suya koyup dua'ları var onu okuyosun o su bitene kadar hergün 1 bardak senle eşin içiyosun bende yapıcam nasipseKuzular Meryem ana otunu biliyor musunuz nasıl kullanılıyor eşler birlikte suyunu mu içiyo beraber mi takıyo boyunlarına türkiye de yokmuş sanırım
Evet cnm ben denemistim bize bi akrabamiz umreden getirmisti ben uzerimde tasimistim bitkiyi de suya koyup esimle icmistik ama kismet deilmisKuzular Meryem ana otunu biliyor musunuz nasıl kullanılıyor eşler birlikte suyunu mu içiyo beraber mi takıyo boyunlarına türkiye de yokmuş sanırım
Meryem sursini okuyosunuz bazi dualarda vardi daha ama gogsune koyacagina da okuyosun o dualari ve meryem suresiniVar canım aktarlarda gerçi hacca umreye giden varsa onlardan isteyebilirsin ben eltimden aldım bir parçasını beze sardım sağ göğsümde taşıyorum diğer kalan kısmınıda suya koyup dua'ları var onu okuyosun o su bitene kadar hergün 1 bardak senle eşin içiyosun bende yapıcam nasipse
Allah kabul etsin canim
- G Gul-Can [/USER] arkadaşımız için okuyoruz.Allah kabul etsin
1 M mavielma 400
2papatya1994 400
3 G Gul-Can 400
4maviucurtma33 400
5Kelebekcikk34 400 okundu
6 @mervem-metem 400
7hilalcikk 400
8Burcummmmm123 400
9eszinbb07 400
10pinpirik90 400
11Nida86 OKUNDU
12Detas09 400
13Birumut55 OKUDU
14Smydnz 400 OKUNDU
16Mucize2107 400
17 T tugsem_10 400
18PempeeMavii 400
19S_V_S_88 400
20Zeytin_yesili OKUDU
21umut-16 400
22Sweet03 400
23 @Mrrrrve 400
Dün baya bi yogundum okuyamadim malesef ama bugün hem dün hemde bugünki arkadas icin okudum Rabbim kabul etsin tüm bebek bekleyenlere gitsi ins.mavi elma
Kuzum eşim yapmıyo ya kürleri ballı tarifi vardı ahmet marankinin yaptım midem bulandı dedi ikinci defa sadece badem fıstık ceviz fındık tarçın çörek otu yaptım onu da bi yedi bi yemedi duruyo su içiririm en azındanO yokmuş evet ben erkek için ibrahimin saraçoğlundan çoban çökenten otunu duydum geçen izle intertte videosu var
İnşallah şifa olur canım hayrlı müjdeni alır sevinirsin ♥Var canım aktarlarda gerçi hacca umreye giden varsa onlardan isteyebilirsin ben eltimden aldım bir parçasını beze sardım sağ göğsümde taşıyorum diğer kalan kısmınıda suya koyup dua'ları var onu okuyosun o su bitene kadar hergün 1 bardak senle eşin içiyosun bende yapıcam nasipse
Amin canım cümlemize inşaAllahİnşallah şifa olur canım hayrlı müjdeni alır sevinirsin ♥
Gebe kalabilmek için kullanımı: Yumurtlamaya yakın zamanda ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde uygulanmalıdır. Öncelikle Meryem ana otu sudan geçirilmelidir. Gece eşinizle beraber 2 rekat namaz kılın. Ardından eşinizle Nas, Felak ve Ayetel Kür-si dualarını okuyun. Bunun dışında bildiğiniz duaları da okuyabilirsiniz. Duaları okurken Meryem ana otunu bir sürahiye koyun ve üzerine su ilave edin. Bunu 1 gün böyle bekleterek, eşinizle birlikte için. Bunu uygulıycam ama üstünde taşıdığını okuycağımızı bilmiyodum ben bide 41 hurmayı okutuyorum niyetimizi yaptık artık bakalım nasip kısmetMeryem sursini okuyosunuz bazi dualarda vardi daha ama gogsune koyacagina da okuyosun o dualari ve meryem suresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?