- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 39
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzumZeytin_yesili . Canm okudum ben kusura bakma geç oldu ama iki gündür misafirim var ancak okuyabildm rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzumZeytin_yesili . Canm okudum ben kusura bakma geç oldu ama iki gündür misafirim var ancak okuyabildm rabbim kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ellerine aağlık canım Rabbim inşallah hayrlı günlerde kullanmayı nasip etsin tez vakitte meleklerin olsun boy boy inşallahKuzular bu topige girdigm ilk gün başlamıştım bebisimin battaniyesine yaptığım dualarla birlikte bitti elhamdülillah RABBİM kullanmayı nasip etsin nasıl olmuş
İnanmıyorum cok iyi buKuzular bu topige girdigm ilk gün başlamıştım bebisimin battaniyesine yaptığım dualarla birlikte bitti elhamdülillah RABBİM kullanmayı nasip etsin nasıl olmuş
Maasallah cnm ins rabbim sarmayi nasip eder harika olmuss ellerine saglikkkKuzular bu topige girdigm ilk gün başlamıştım bebisimin battaniyesine yaptığım dualarla birlikte bitti elhamdülillah RABBİM kullanmayı nasip etsin nasıl olmuş
Sağol kuzum İnşAllahEllerine aağlık canım Rabbim inşallah hayrlı günlerde kullanmayı nasip etsin tez vakitte meleklerin olsun boy boy inşallah
İnşAllah canm inşAllahMaasallah cnm ins rabbim sarmayi nasip eder harika olmuss ellerine saglikkk
Sağol tatlımİnanmıyorum cok iyi bu
Belki etkilemiş olabilir canm hayırlısı olsunCanim ben okudum Allaha sükür Zeytin_yesili
InsaAllah Rabbim dualarimizi kabul eder en kisa zamanda hayirli haberler aliriz
Kizlar Benim hastalanmam gerekiyodu ama olmadim testte yaptim negativ acaba kürtajdan sonra uzadimi adetim anlamadim
Bende okudum cnm yazmisti. Asli da okudugumuBugün Zeytin_yesili için okuyoruz rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla salih kullarından evlat nasip etsin.
1 M mavielma 500
2 papatya1994 500 OKUDU
3 @gulcan3434 500
4 eszinbb07 500
5 maviucurtma33 500 (regl)
6 Kelebekcikk34 500 (regl)
7 hilalcikk 500 OKUDU
8 pinpirik90 500
9 Seval_cagla 500
10 Nida86 500
11 Birumut55 500
12 Smydnz 500
13 Mucize2107 500 okudum
14 PempeeMavii 500 OKUDU
15 S_V_S_88 500
16 Zeytin_yesili 500
neden listenin son kişisini kimse okumamış????
Canım sana dönüş yapanoldu mu ben de katılmak istedin ama bisey yazan olmadiBenim ödevimi haftaya baslatabilirseniz cok memnun kalirim..ama lütfen beni de alinn..her mucize dua ile mümkündür ancakk