- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi dutyapragi
- #4.781
almayan arkadaslar dualarini alsalarda eger kalan olursa bugun tamamlasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde embriyo kalitem kötüydü canım biri 4 biri 5 ti ama rabbim nasip etti o yüzden hiç kafana takma kalitesini bol bol dua etTransfer oldum kızlar geri sayım başladı embriyolarım pek kalite değildi 4BB 4BC iki tane kondu ama allahtan umut kesilmez derler Dualarınız bebeğimi bana getirecek bu gün sıkı sıkı tutunurlar bana inşallah
Hayırlısı Rabbim den canım.. Elbet bir yerlerde bekliyorlar, annişlerinin göbişlerine konmak için.. ama zamanımız daha gelmemiş...Kan testini verdim ama negatifrabbim hayırlısını nasip etsin ayın 15 bekleyecem belki adet olmam bir umut bütün dua eden arkadaşlarımdan allah razı olsun bebişleri karnına konsun inş...
Amin cnm amin tüm isteyenlerin göbişleri evlatlarıyla dolsun rabbim ol der olur saati bile var bu duygununHayırlısı Rabbim den canım.. Elbet bir yerlerde bekliyorlar, annişlerinin göbişlerine konmak için.. ama zamanımız daha gelmemiş...
Rabbim isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın..
Ben duami almistim canim..Bugun 3 ve 4.arkadaslar icin okudum300/300
Allah razı olsun can inşallah Dualarınız bebeğimi bana getirirBenimde embriyo kalitem kötüydü canım biri 4 biri 5 ti ama rabbim nasip etti o yüzden hiç kafana takma kalitesini bol bol dua et