- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.741
Kendim icin 300 okuyacagim . Tatildeyim sık giremedim. Bnm duam bitmek uzere. Agziniza saglik kizlar. Allah tez zamanda dualarimizi kabul etsin inşallah
Sıradaki arkadaş için 300 aliyorumm
300 fulya ya yazdım kalan 200 ü sevdaya canım500 okudum
kime kismetse artik fulyanin bitmis galiba
500 daha okudum
Svd 1910 için 300 alsım
[/QUOTE]Svd1910 icin 300aldim allah kabul etsin
Ben de kendim için 300 okudum artık çocuk sahibi olamadığımı yavaş yavaş kabullendim Allah dualarımızı kabul etsin hepinîzin ağzına sağlık. Bakarsınız bu sefer bi mucize olur :)
Ben de kendim için 300 okudum artık çocuk sahibi olamadığımı yavaş yavaş kabullendim Allah dualarımızı kabul etsin hepinîzin ağzına sağlık. Bakarsınız bu sefer bi mucize olur :)
Canım niye böyle düşünüyorsun ki rabbim in mucizesi belli mi olur hem bak bana 8. tüp bebek denemem hala umutluyum olmazsa da sıkıntı yok denemeye devam üstelik bugün transfer im yapıldı ve embriyolarim da iyi kalite değiller senin sıkıntın nede umutsuzluğa düşürdü seni
valla arkadaşım adamakıllı birşey söylemiyorlarki defalarca işlem yapıldı hsg ler laparoskopi 2 aşılama 1 tüp bebek yok olmadı bi türlü sanırım ağır geldi bunlar benim psikolojime ağzımdan çıktı öyle. Rabbim yardımcımız olsun. Sabrına hayran kaldım seninde Allahım bu sefer versin inşallah sanada.Canım niye böyle düşünüyorsun ki rabbim in mucizesi belli mi olur hem bak bana 8. tüp bebek denemem hala umutluyum olmazsa da sıkıntı yok denemeye devam üstelik bugün transfer im yapıldı ve embriyolarim da iyi kalite değiller senin sıkıntın nede umutsuzluğa düşürdü seni
Allah razı olsun canım Rabbim isyan ettirmesin üzgünüm biraz her ay ümit edip hüsrana uğramaktan yoruldum ama dönem dönem bunu yaşıyorum geçiyo sonra. Allah büyük biter inşallah bu sıkıntılarSvd1910 rumuzlu arkadaşım için 800 aldım canım.rabbimin hazinesi çok onun için hiç bir şey zor değil ol der ve olur..inşallah Hz Zekeriya gibi Hz ibrahim gibi lütfetsin bizedepanikprenses umutsuz olma canım inşallah her şey güzel olacak her gecenin bir sabahı var...
Svd1910 rumuzlu arkadaşım için 800 aldım canım.rabbimin hazinesi çok onun için hiç bir şey zor değil ol der ve olur..inşallah Hz Zekeriya gibi Hz ibrahim gibi lütfetsin bizedepanikprenses umutsuz olma canım inşallah her şey güzel olacak her gecenin bir sabahı var...
Svd1910 250 aldım
Svd icin 250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?