- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.721
400 yazar mısın bana, sıra yine bana gelmiş ya :) bir de ben bazen giremiyorum. ama her gün 300 okurum yazabilşr misin. fazla okudukça yazarım mümkün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel sonuçlanır...Kızlar bu arada kendimle ilgili bilgi paylasayim dünden beri transfer bekliyorum dün sabah gece ve bu sabah hastaneye çağırdılar ama embriyoyu 5. güne bekletme kararı aldı doktor dün gece birisi 9,diğeri 10 hucreliydi yarın belki yaşamıyor bile olabilir bakalım kısmet riske atmak istiyorum dedi doktor bizde kabul ettik sabahtan gidicez bakalım
Tabiki mümkün canım400 yazar mısın bana, sıra yine bana gelmiş ya :) bir de ben bazen giremiyorum. ama her gün 300 okurum yazabilşr misin. fazla okudukça yazarım mümkün mü?
400 yazar mısın bana, sıra yine bana gelmiş ya :) bir de ben bazen giremiyorum. ama her gün 300 okurum yazabilşr misin. fazla okudukça yazarım mümkün mü?
Canim insallah bebisine hayirlisiyla kavusursun...Rabbim emeklerini bosa cikarmaz insallahKızlar bu arada kendimle ilgili bilgi paylasayim dünden beri transfer bekliyorum dün sabah gece ve bu sabah hastaneye çağırdılar ama embriyoyu 5. güne bekletme kararı aldı doktor dün gece birisi 9,diğeri 10 hucreliydi yarın belki yaşamıyor bile olabilir bakalım kısmet riske atmak istiyorum dedi doktor bizde kabul ettik sabahtan gidicez bakalım
kalanı da bana yazabilirsin canım...
Fulya 35 35 içi 500 aliyorum
Fulya 3535 için 300 alıyorum.
Banada 500 yazarmisin
daha okumadim ama okuycam :/
Sabah baskasi aksam baskasi olunca yetisemiyorum :)
Masallah
Fulya için 300 aldım canım.Rabbim yardımcın olsun Öznur inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin bebişlerine kavuşursun en kısa zamanda:)benimde pazartesi transfer olacak inşallah:)
Papyonkilikli için 300 okumuştum ama geç girdim fulya îçin 600 okudum Allah kabul etsin
11.,kişiye geçtik canım 250 şer devam edeyim mi sana7/8/9/10 için 250 şer canlar
11/12/13/14/15 için de 250 şer yaz cnm . teswkkur ederim hatirlattigin icin11.,kişiye geçtik canım 250 şer devam edeyim mi sana