- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.661
Canım benim duam bitti sıra whiterose arkadaşimizdaÖznur adlı arkadaşımız için 300 aliyorum ..
Whiterose için 300 aldım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
whiterose için 600 alıyorum
Whiterose için 300 aldım
Whiterose 250 aldım..
Whiterose icin 250 aldim
dostinex Tb başladı canım..dünkü kan sonuçlarım daha iyi çıkmış şükür:):)Yok bisey yapmadim ne yapilabilir ki sana ne ilaci verdi
Hadi gözün aydın canım daha pazartesi ye kadar çok çok iyi çıkar sonuçlarındostinex Tb başladı canım..dünkü kan sonuçlarım daha iyi çıkmış şükür:):)
Onu bende icmistim simdi hatirladim bide yaninda igne ve ilac vardi ama bnm transfer olmayacagi icin farklı tedavi dusunmus olabilirdostinex Tb başladı canım..dünkü kan sonuçlarım daha iyi çıkmış şükür:):)
Listeye benide ekleyin arkadaşlar
Listeye eklenmek istediniz ama ugramadiniz kızlar bugün de gelmezseniz malesef silmek zorunda kalicam adınızıMerhaba listeye yeni alım yapıyorsanız benide ekler misiniz? Sıradaki arkadaş için 250 adet okuyabilirim.
Kızlar şimdi doktordayim bana bugün transfer yapmadı gece 3.30 da yapacak morula aşamasında olsun istedi vardır bunda da bir hayır dua edin lütfen bana
inşallah hayırlısıyla olsun canım rabbim en güzel sonuçları versin inşallah çok dua edeceğim senin için:)teşekkür ederim bu arada çok şükür her şey yoluna giriyor belki beraberce güzel haberler veririz:)Kızlar şimdi doktordayim bana bugün transfer yapmadı gece 3.30 da yapacak morula aşamasında olsun istedi vardır bunda da bir hayır dua edin lütfen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?