- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.621
Oznur icin +150daha okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öznur için 300 okudum
Öznur için 300 aldım
Oznur icin +150daha okudum
Öznura 250aldım
helal olsun canim sen hamiş olarak bana ismen dua et yeter :)öznurdan başlayarak liste sonuna kadar her arkadaşım için 250 aldım. tubatesbih arkadaşımın duanı kaçırmışım hakkını helal et
öznurdan başlayarak liste sonuna kadar her arkadaşım için 250 aldım. tubatesbih arkadaşımın duanı kaçırmışım hakkını helal et
öznur için +150
Canım maşallah sana ya teşekkür ederimArkadasim 500daha okudum.Rabbim hayirla haberlerle gelmeni nasip etsin insallah.bende burda heycanlandim :)
Teşekkürler canım inşallahOznur senin icin 250 okudum allah kabul etsin. Transferin varmis yrn ne guzel. Hayirlisiyla git bebisini al gel.
Kaç yumurta toplandı bide hangi hormonun yüksek çıktı canımÖznur inşallah hayırlı haberle dönersin..rabbim yardımcın olsun.benim canım sıkıldı bugün yumurta toplandı ama hormonlarım çok yüksek çıktı tutma ihtimali az dedi doktor
18 yumurta toplandı canım.E2 hormonum tavan yapmış iki embriyo istiyordum embriyoları boşa harcamayalım dedi drum..tutma ihtimalini düşürüyormuş bu hormonKaç yumurta toplandı bide hangi hormonun yüksek çıktı canım
Canım dondurulmuş embriyonun şansı daha yüksek bu tedaviside dondurup gelecek ay transfer yapsın madem18 yumurta toplandı canım.E2 hormonum tavan yapmış iki embriyo istiyordum embriyoları boşa harcamayalım dedi drum..tutma ihtimalini düşürüyormuş bu hormon
Canim dua et ki toplanmis bnm nisan ayinda e2 10000 onbindi evet yanlis degil onbin. Yumurta toplamaya bile gidemedim. Cok riskli dedi. 2 ay dkontrol hapi kullanıp yeniden deneyecegim. Inş agrin olmaz ohss olmazsin. Onada dikkat et bol su iç gunde 3 lt fln bide proteinn ağırlıklı beslen. Bn 1 hafta yatmak zorunda kalmistim. Dikkat et kendine18 yumurta toplandı canım.E2 hormonum tavan yapmış iki embriyo istiyordum embriyoları boşa harcamayalım dedi drum..tutma ihtimalini düşürüyormuş bu hormon