- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.561
Rica ediyorum benim mesajkarıma alıntı yapma artık burda bu kadar bana cevap yazacağınıza 259 dua okusaydın kinsenin duasını kaçırmazdınGercekten snin gibi yurekle ayni duada olmak istemiyorum. Senin bukadar sivri haline dayanamiyorum. Yolun yuregin acik olsun
Gercekten snin gibi yurekle ayni duada olmak istemiyorum. Senin bukadar sivri haline1. Hastanede olduğunu bilemezdim. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
2. Kaç kişiye katıldığını saymıyorum. Duaya katıkmayanlara bildirim yapmak zorundayım. Çünkü her almadığımız dua bir sonraki arkadaşın hakkına girmek oluyor. Birisi dua almadığında diğeri fazla almak zorunda kalıyor.
3. 5-6 kişiyi geçmemiştir diyorsun bu az bir rakam değil. Bugüne kadar dua almadığım 1 kişi olmadı.
Allah herkesin yüreğinin ekmeğini yemesini sağlasın
Rica ediyorum Sus artik.Rica ediyorum benim mesajkarıma alıntı yapma artık burda bu kadar bana cevap yazacağınıza 259 dua okusaydın kinsenin duasını kaçırmazdın
Canım ya Allah razı olsun sürekli extra dua alıyorsun rabbim inşallah tedavini başarılı kılar benimde bugün toplandı yumurtalarım inşallah hayırlisiyla burdan iyi haberlerimizi beraber paylaşırızSonraki arkadaşım için de 300 aldım yumurta toplanacak çarşamba günü,okudukça bildirmeye çalışırım ama giremezsem duanızı eksik etmeyin..Allaha emanet
inşallah canım Allah razı olsun bu ayın sonunda beraberce güzel haberler alırız:)Canım ya Allah razı olsun sürekli extra dua alıyorsun rabbim inşallah tedavini başarılı kılar benimde bugün toplandı yumurtalarım inşallah hayırlisiyla burdan iyi haberlerimizi beraber paylaşırız
arkadaslar sayfa aktif değil gibi sanki soru soruyorum cevap veren kimse yok bugun başladm daha ama bırakıyorum bu arada asdes ve tubatesbih için 250 okudum Allah kabul etsin dualarınız kabul olsun inşallah
Asdes için 300 aldım
canım hakkınızı helal edin... ilk gebeliğim boş gebelikti bunda da bu şekilde kanama ile karşılaşınca korkularım arttı bir de üzerine böyleolunca... hakkınızı helal edin. duaların dışarıdan da olsa hala sizlerle...Hanımlar,
lütfen polemiğe girmeye ve karşılıklı kalp kırmaya gerek yok...
Allah yar ve yardımcınız olsun, sizin ve herkesin duaları kabul olsun inşallah...canım hakkınızı helal edin... ilk gebeliğim boş gebelikti bunda da bu şekilde kanama ile karşılaşınca korkularım arttı bir de üzerine böyleolunca... hakkınızı helal edin. duaların dışarıdan da olsa hala sizlerle...
asdes için kalan 400 alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?