- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.541
İnşallah canımÖnemli bir şey yoktur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımÖnemli bir şey yoktur inşallah.
Azicik yuregini yumusat ne olur kanamam oldu hastanedeyim. Onemli bisi y var mi yok mu bilemiyorum. Elimden geldigince dualara katiliyorum bu kadar gaddar olma Allah rizasi icin. Duanin basindan beri Boyle yapiyorsun. Katilmadigim Dua 5 6 yi gecmez. Gonul kirarak Dua mi olur. Yureginin ekmegini ye arkadasimkkya girdiğin halde duaya katılmadın. Böyle dualar ilerlemiyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebisin sımsıkı tutunmustur da bırakmaz seniAzicik yuregini yumusat ne olur kanamam oldu hastanedeyim. Onemli bisi y var mi yok mu bilemiyorum. Elimden geldigince dualara katiliyorum bu kadar gaddar olma Allah rizasi icin. Duanin basindan beri Boyle yapiyorsun. Katilmadigim Dua 5 6 yi gecmez. Gonul kirarak Dua mi olur. Yureginin ekmegini ye arkadasim
InsallahinsallahÇok geçmiş olsun canım inşallah bebisin sımsıkı tutunmustur da bırakmaz seni
1. Hastanede olduğunu bilemezdim. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunAzicik yuregini yumusat ne olur kanamam oldu hastanedeyim. Onemli bisi y var mi yok mu bilemiyorum. Elimden geldigince dualara katiliyorum bu kadar gaddar olma Allah rizasi icin. Duanin basindan beri Boyle yapiyorsun. Katilmadigim Dua 5 6 yi gecmez. Gonul kirarak Dua mi olur. Yureginin ekmegini ye arkadasim
geçmiş olsun..inşallah rabbim şifa versin..Azicik yuregini yumusat ne olur kanamam oldu hastanedeyim. Onemli bisi y var mi yok mu bilemiyorum. Elimden geldigince dualara katiliyorum bu kadar gaddar olma Allah rizasi icin. Duanin basindan beri Boyle yapiyorsun. Katilmadigim Dua 5 6 yi gecmez. Gonul kirarak Dua mi olur. Yureginin ekmegini ye arkadasim
Gercekten snin gibi yurekle ayni duada olmak istemiyorum. Senin bukadar sivri haline dayanamiyorum. Yolun yuregin acik olsun1. Hastanede olduğunu bilemezdim. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun
2. Kaç kişiye katıldığını saymıyorum. Duaya katıkmayanlara bildirim yapmak zorundayım. Çünkü her almadığımız dua bir sonraki arkadaşın hakkına girmek oluyor. Birisi dua almadığında diğeri fazla almak zorunda kalıyor.
3. 5-6 kişiyi geçmemiştir diyorsun bu az bir rakam değil. Bugüne kadar dua almadığım 1 kişi olmadı.
Allah herkesin yüreğinin ekmeğini yemesini sağlasın
Hoşgeldin canım yazıyorum hemen listeye adınıMerhaba listeye yeni alım yapıyorsanız benide ekler misiniz? Sıradaki arkadaş için 250 adet okuyabilirim.
Hergün 1 arkadaşa okuyoruz canım sayfa aktif bu arada ama 24 saatimi kk.da geciremem bende aramızda kalirsan seviniriz gitmek istersen de karar senin tabikigünde kaç arkadasa kadar okuyabiliyorsunuz akşamları takip edemem sayfayı
Asdes için 300 aldım
Merhaba listeye yeni alım yapıyorsanız benide ekler misiniz? Sıradaki arkadaş için 250 adet okuyabilirim.
+100 aldım asdes rumuzlu arkadaş için.Rabbim duasını kabul etsin
Asdes için 300 aldim
+ 100 okudum asdes için