- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #1.521
+300 aldım
Arkadaşlar ben nihayet taşındım yerleştim internette bağlandı. Listeyi kapatmadıysanız beni de ekleyin hayris için 300 ilk arkadaşın duası bitmiş ama haksızlık olmasın onlar içinde 300 er tane okurum
+250 daha okudum
Listeye benide ekleyin arkadaşlar
gül ve hayris e 250 şer adet alıyorum hafta sonu için
Kapanmadı dahil olabilirsinkapandı mı alımlar ?
kkya girdiğin halde duaya katılmadın. Böyle dualar ilerlemiyor200 ekler misin
hayris icin 250
Hayris 87 için 250 okudum allah kabul etsin
teşekkürler eklerseniz sevinirim
+100 aldım tekrar giremezsem sonraki arkadaş içinde 300 aldım.Rabbim hayırlı dualarınızı kabul etsin..bende bugün dra gideceğim dualarınızı eksik etmeyin..
Canım papyonun kanaması var ve hastanede yatıyor dua alamaması çok normal sıkıntıli günler geçiriyorkkya girdiğin halde duaya katılmadın. Böyle dualar ilerlemiyor
hayris87 için 250 alıyorm
Irmak hoşgeldin aramıza hayrisin duası son 100 kaldı canım onu sen oku asdes için (bir sonraki arkadaşa 250 yazalım senin adına uygun olur mu senin içinCanım papyonun kanaması var ve hastanede yatıyor dua alamaması çok normal sıkıntıli günler geçiriyor
Önemli bir şey yoktur inşallah.Canım papyonun kanaması var ve hastanede yatıyor dua alamaması çok normal sıkıntıli günler geçiriyor
hosbulduk canm :) olur tabi :) o zamn hayris87 ye 100 asdes e 250 alıyorumIrmak hoşgeldin aramıza hayrisin duası son 100 kaldı canım onu sen oku asdes için (bir sonraki arkadaşa 250 yazalım senin adına uygun olur mu senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?