- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.441
Insallah canim..guzel yuregin gibi Rabbim senin de gonlune gore versinNe güzel bak dualar la gideceksin yarın doktora rabbim inşallah tedavini bebisli kılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim..guzel yuregin gibi Rabbim senin de gonlune gore versinNe güzel bak dualar la gideceksin yarın doktora rabbim inşallah tedavini bebisli kılar.
Allahım yolunu açıj etsin bu nübarek günde hayırlı haberler ver. Benim 5cm kistim olmuşKizlar adet oldum yarin kismetse doktora gidicem tup bebek tedavisine baslamak icin...insallah kist olmamistir hersey yolunda gider...Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin..4 negatif asilamam var...ilk tup bebek denemem olacak..
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
===damla-22 rumuzlu ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
listemiz
1.spring2014...........................250
2.Damla-22.............................300
3.Gül333....................................250
4.hayriss87.............................250
5.asdes....................................
6.tubatesbih...........................250
7.öznur65................................300
8.whiterose00........................250
9.gülayeker...........................
10.benimhalaumudumvar...250
11.papyonkilikli......................
12.zaran..................................
13.fulya3535.............................250
14.kubra112.............................
15.svd1910...............................
16.tuuba84..............................250
17deborah26............................250
18.UCUBIRARADA.....................250
19.btlsrdr..................................300
20.rukall...................................
21.gamzelies............................300
22.bebem.1221........................
23.budageceryahu..................250
24.fatihpepe(seyhan)............
25.kurdelela...........................
26. darkgirl1906......................
27.tsefem28................................
28.kimyager1508......................
29.sevmkee...............................
30.meltem2012..........................
31.albaiulia..............................
32.eesell....................................300
KALAN=.................................2800
**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
**LİSTEMİZ YENI KİŞİ ALIMINA
ACIKTIR
***ARKADASLAR BİR ARKADAŞIMIZIN DUASI BİTMEDEN LÜTFEN YENİ KİŞİYE ALMAYIN .....
########Arkadaşlar
duaların bitebilmesi için 250 den fazla almanızı rica ediyorum.
Yeni listemiz hayırlı uğurlu bol bebisli olsun inşallah
Damla icin 400 aliyorum. Allah yardimcin olsun insaAllah kucagin bebekle dolsun cok muglu ol saglikla gelsinler
Canım bende Damla için 250 tane alıyorum
evet canım iyi geliyor ibrahim saraçoğlunun sayfasına gir adet düzensizliği ve yumurtalık kisti için soğan kürü yazıyor adet düzensizliğinde varmı canm sende.Kizlar doktora ciktim ama tup bebek tedavisine baslayamadim kist olmus uzuldum ama hayirlisi degilmis bu ay demek ki...kiste sogan kuru iyi gelir mi
Adet duzensizligim hic yok her ay ayni gun adet olurum.bu kistler niye oluyor anlamadim...demek ki bu ay hayirlisi degilmis diyrm...uzulsek de umudumu kaybetmemeye calisiyrm...5 yildir evlat hasreti cekiyrm...Rabbim hepimize anneligi nasip eder insallahevet canım iyi geliyor ibrahim saraçoğlunun sayfasına gir adet düzensizliği ve yumurtalık kisti için soğan kürü yazıyor adet düzensizliğinde varmı canm sende.
+100 aldım.
Haklısın canım senin okuduğunu gamzelies e yazmışım düzelttim şimdiSa ben damla için 300 aldim ama yazılmamış ..
bende +100 daha
hiç üzülmeyin bazen şer gibi gelen şeylerde çok hayır gizlidir..bu kadar insan dualarla birleşiyor ben olacağına inanıyorum hayırlısıyla...hayırlı bol dualı cumalarAdet duzensizligim hic yok her ay ayni gun adet olurum.bu kistler niye oluyor anlamadim...demek ki bu ay hayirlisi degilmis diyrm...uzulsek de umudumu kaybetmemeye calisiyrm...5 yildir evlat hasreti cekiyrm...Rabbim hepimize anneligi nasip eder insallah
Adet duzensizligim hic yok her ay ayni gun adet olurum.bu kistler niye oluyor anlamadim...demek ki bu ay hayirlisi degilmis diyrm...uzulsek de umudumu kaybetmemeye calisiyrm...5 yildir evlat hasreti cekiyrm...Rabbim hepimize anneligi nasip eder insallah