- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #11.001
üslubuna dikkat edersen problem kalmayacak
kimse listenin tamamını alamıyor seninde hepsini alıyorum sen sormadan yazarım deme ayrıcalığın yok
gayette dikkat ediyorum. size de tavsiye ederim.
15.kişiye kadar bitti.eilenn
yazımın altında farkındaysanız 15.kişiye kadar diye yazıyor. okuyup anlamadınız galiba. bide saygıdan bahsediyosunuz!!!listeye yönetene saygın yok diğer arkadaşlara da saygın yok belli ki
YİNE SÖYLÜYORUM LİSTENİN TAMAMINI ALDIM SEN SORMADAN OKUR BİLDİRİRİM deme lüksün ve ayrıcalığın yok bunu bi kabul et
yazımın altında farkındaysanız 15.kişiye kadar diye yazıyor. okuyup anlamadınız galiba. bide saygıdan bahsediyosunuz!!!
ben saygısızlık yapmadım yapmam da. artık vazgeçin. yazmak istemiyorum ama çok zorluyorsunuz yeter diyorum hala devam ediyorsunuz. sonra bide saygıdan bahsediyosunuz. listeye birşey mi yaptım ki listedekilere saygın yok yazıyorsunuz!!!
ben hepsini aldım, okuyunca da okudum diye yazarım sen sormadan.
son yazımda da 15.kişi yazıyor demekki düzeltmişim sonra ama hala dünkü yazıda kalmışsınız. kışkırtmaya da gelince arkadaşa açıklama yaptığı için tşk ediyorum ama bunun için kışkırtmamı diyorsunuz. ben kışkırtacak olsam emin olun bunu çokta güzel yapardım. alınganlık yapıp üzerinize alınmışsınız!!!yukarıdaki post ta olduğu gibi daha dün siz yazmadınız mı listenin tamamını alıyorum sen sormadan okur bildiririm diye bunu yapamazsınız dediğim halde
15 kişiye okuduğunuzu listeye eklemişim zaten bunda anlamadığım bir durum yokki
başkalarıyla yorumlaşırken beni kışkırtanda sizsiniz üstelik listedeki herkes için geçerli olan kurallar var listenin tamamını kimse alamıyorken aldım okucam yazıcam demek kendimi geçtim diğer arkadaşlara bariz saygısızlık.. daha fazla anlatmaya çalışmayacağım isterseniz komple alın listeyi isterseniz tek tek okuyun nasıl istiyorsanız öyle yapabilirsiniz.
herşey bir kenara bırakalım listemize duamıza yoğunlaşalım inşallah Allah herkese selamet versin Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?