- 2 Mayıs 2015
- 39
- 17
- 32
- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.081
Sevda1910 için 300 alıyorum allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
svd1910 için 300 aldım.
Sevda1910 için 300 alıyorum allah kabul etsin inşallah
Kızlar Allah sizden raZı olsun duam bıtmıs .ıns siZde anne olursunuz
Sıradakı Kışı için 200 aldım
Svd1910 icin 200
Rabbim gönlüne göre versin canımArkadaşlar ben esimden ayriliyorum dualariniza katilamicam bundan sonra lutfen hepiniz hakkınızı helal edin sizi yari yolda birakmak istemezdim
Gerçekten mi. Çok üzüldüm. Üzülme sebebim yuvalar maalesef artık çok yıkılıyor. Ama siz çocuk hevesinde mücadele ederken bitmesi çok üzücü. Allah hakkınızda hayırlısını versinArkadaşlar ben esimden ayriliyorum dualariniza katilamicam bundan sonra lutfen hepiniz hakkınızı helal edin sizi yari yolda birakmak istemezdim
200 tane aldim
arkadaşım cep telefonum bozuldu evde netim yok sıradaki 10 arkadaş için 350 tane alıyorum arkadaşların ismini sırayla yazdım
svd1910 için 250 alıyorum
Listemizde 10 güne yenilenir canım o zaman haber veririz sana katilabilirsin tabibende duaya katılabılırmıyım
Gözün aydın canım darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallahteyzeleri benden haber bekleyenler için sizle paylaşayım dedim. kesemizi ultrasyonda gördük. hormonlarda çok çok iyi. iki hafta sonra tekrar gidecez kalp atışları için. Allah sizlerden razı olsun tez zamanda hepinize tek tek bu sevinci yaşatsın. hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin.
Svd1910 icin 250 okudum allah kabul etsin