- Konu Sahibi dutyapragi
- #1.001
+200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kere +200 yazmışsın yani toplamda kaç okudun
ayy telimde bağlantı kopmuşta bi kere 2003 kere +200 yazmışsın yani toplamda kaç okudun
canım +200
Rukallcim canım sana defalarca kez duayı ilk alıyorsan normal sayı (200 gibi) ilave alıyorsan + ibaresini koymanı soyledikya neden hala gün içinde ilk defa aldığın kişiye +200 yazıyorsun bide lütfen aldığın kişinin ismini belirt bugün için mesela embie için 200 alıyorum demen yeterliydiayy telimde bağlantı kopmuşta bi kere 200
Canım 1 kişi için dua alırken lütfen +200 diye belirtme.
Senin yazdığını okumadan bende uyardımRukallcim canım sana defalarca kez duayı ilk alıyorsan normal sayı (200 gibi) ilave alıyorsan + ibaresini koymanı soyledikya neden hala gün içinde ilk defa aldığın kişiye +200 yazıyorsun bide lütfen aldığın kişinin ismini belirt bugün için mesela embie için 200 alıyorum demen yeterliydi
ilk defa yazını görüyorum bi daha yazmam +yıRukallcim canım sana defalarca kez duayı ilk alıyorsan normal sayı (200 gibi) ilave alıyorsan + ibaresini koymanı soyledikya neden hala gün içinde ilk defa aldığın kişiye +200 yazıyorsun bide lütfen aldığın kişinin ismini belirt bugün için mesela embie için 200 alıyorum demen yeterliydi
sıradaki arkadaşa 200
Embie için 300 aliyorum
Embie için 500 alıyorum
Ozur dilerim . Sınavlarım var giremiyorum ama kalan bütün arkadaşlar için 250 şer alıyorum