- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #9.641
Sağol canım Hoşbuldum amin rabbim isteyen emek sarfeden herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz inşallahCanım benim allahim kabul etsin dualarimizi hoşgeldin :) betulcum den Allah razı olsun elinden geleni yapıyor Rabbim sanada tüm isteyenlere de mucizelerini nasip etsin
Aminnnn inşallahSağol canım Hoşbuldum amin rabbim isteyen emek sarfeden herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh bir gün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz inşallah
valla tatlım kaç zamandır listeye bakıyomBen birkaç dua topiğindeyim hiç birinde arazi olmadım ha insanlık hali okuyamadığım günler olduğunda sonraki gün okuyup bildirim yapıyorum bence Cevabın biraz ağır olmuş insan gibi derken
valla ddektif gibi takıp ediyomBen birkaç dua topiğindeyim hiç birinde arazi olmadım ha insanlık hali okuyamadığım günler olduğunda sonraki gün okuyup bildirim yapıyorum bence Cevabın biraz ağır olmuş insan gibi derken
Canim okuycam bendeKİMLER DEVAM EDİYO KIZLAR
BEN AYIN 20 SİNE KADAR İLGİLENİCEM SONRA ELİN ALICAK İNŞ
CUMA BAŞLARIZ İNŞ
- @ecrin87
- @damla_22 DEVAM
- @merve1603
- @Cry-
- @fulya3535DEVAM
- @demet1973 (BUKET) DEVAM
- @guzbahar DEVAM
- @687403_igt (GÜLAY)DEVAM
- @beyaz_gelincik01
- @sngl35 DEVAM
- @saydin78 (SEVDA) DEVAM
- @fatihpepe DEVAM
- @tubatesbih DEVAM
- @Avrenim DEVAM
- @meleek9090 DEVAM
- @mihrimah59DEVAM
- @eilenn (aylin) DEVAM
- @azap_cicegi (DİLEK) DEVAM
- @whiterose00 DEVAM
- @vkt (NALAN) DEVAM
- @nazah35 DEVAM
- @Neseli_Hatun
- @ebrukkkk DEVAM
- @KZLCHMM06 DEVAM
- @yagmur559 DEVAM
- @ElifAhsen02 (ESRA)
- @rosebady (ayşe) DEVAM
- @ariyana (NUR)
- @arzm61
- @mrym5579 DEVAM
- @ayseygt1453 DEVAM
- @Cilekkokusu12345
agustos72 DEVAM Ilayumut DEVAM - @betul8516 DEVAM
Evet canım anlıyorum insan kendilerininkini ancak okuyor birde başkasının kini zor oluyor bu arada sağlıkla kucağına alırsın insallahvalla tatlım kaç zamandır listeye bakıyom
bi beş kişi kaçıyo illa ve bana kalıyo onların okuması
ve çok zor oluyo gerçekten
bide hamileyim düşün artık
TAMAM TATLIMCanım duayı yazar mısın birkaç yerde olduğum için şimdiden başlamak istiyorum sizdede sakıncası yoksa
Canım duayı yazar mısın birkaç yerde olduğum için şimdiden başlamak istiyorum sizdede sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?