- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #9.621
ŞUAN OKADAR UNUTKANIMKİben zaten sürekli dua topiklerindeyim. daha önce bu listedede vardım bitince ayrıldım. zaten bitirmeden ayrılmam. farklı dualar okuyum diye ayrılıyorum. kaçan bi insan olsam seninde dikkatini çekerdi heralde. çünkü seninlede başka topiklerde okumuşluğuımuz var.
32+0 DA ALCAN İNŞ BEN BU PAZARTESİ ALDIM MESALA TATLIMEevet canım ya. Ama hiç dikkat etmemiştim. Tek saydığım doğum öncesi izne ne kadar kaldığı :)
BİR KİŞİYE GÜNLÜK 7000 TANE OKUNUYOKızlar kaç kere okunuyor kişi başı
sevinirimŞUAN OKADAR UNUTKANIMKİ
ET YEMEDİĞİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ZORLANIYOM
SENİ HATIRLAR GİBİYİM
EKLİYOM OZAMAN LİSTEYE SENİ
ben zaten sürekli dua topiklerindeyim. daha önce bu listedede vardım bitince ayrıldım. zaten bitirmeden ayrılmam. farklı dualar okuyum diye ayrılıyorum. kaçan bi insan olsam seninde dikkatini çekerdi heralde. çünkü seninlede başka topiklerde okumuşluğuımuz var.
Canim bnde devam etmek istiyorum
Bende umudum yok diye devam etmiycem diye karar vermiştim ama şöyle bi düşününce duanın içeriğide bu degilmi?
Hz zekeriyanin hanımı doğurmuş belkide bu duayla meleğim nasip olur rabbimiz tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin inşallah bende devam etmek istiyorum
Ben de devam etcem canim
Devam edeceğim ben de
benide yaz tatlımbetul8516
ben aşılama yaptırıyorum, şuan iğnelerimi yapıyorumKIZLAR TEDAVİSİ OLAN VARSA ONU BAŞA ALAYIM
TAMAM İTİRAZ EDEN OLMAZSA SENİ BAŞA ALIRIZben aşılama yaptırıyorum, şuan iğnelerimi yapıyorum
sırasını vermek istemeyen olursada sorun değil, en sondan en başa geçmemi istemeyen olur belkiTAMAM İTİRAZ EDEN OLMAZSA SENİ BAŞA ALIRIZ
Beni de ekler misin canım
Ben birkaç dua topiğindeyim hiç birinde arazi olmadım ha insanlık hali okuyamadığım günler olduğunda sonraki gün okuyup bildirim yapıyorum bence Cevabın biraz ağır olmuş insan gibi derkenEKLERİM EKLEMESİNE AMA
TATLIM BENİDE YAZ DİYİP İKİ GÜN OKUYUP 3. GÜN ARAZİ OLUYOLAR
BENDE LİSTEYİ BÖLMÜŞ OLUYOM
BİDE ONLARINKİNİDE OKUMAK ZORUNDA KALIYOM
GERÇEKTEN İNSAN GİBİ DEVAM EDİCEKSEN SONUNA KADAR YAZAYIM
AMA 2 GÜN SONRA KAÇICAKSAN HİÇ BENİ YORMA
Canım benim allahim kabul etsin dualarimizi hoşgeldin :) betulcum den Allah razı olsun elinden geleni yapıyor Rabbim sanada tüm isteyenlere de mucizelerini nasip etsinBen birkaç dua topiğindeyim hiç birinde arazi olmadım ha insanlık hali okuyamadığım günler olduğunda sonraki gün okuyup bildirim yapıyorum bence Cevabın biraz ağır olmuş insan gibi derken
3 haftaya kadar calisicam esas o sureyi bekliyorum32+0 DA ALCAN İNŞ BEN BU PAZARTESİ ALDIM MESALA TATLIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?