- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
- #9.021
@Irmakangele
Cilekkokusu12345 kızlar damla için okumamışınız.
Cilekkokusu12345 kızlar damla için okumamışınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum senle alakası yok.Caım ben toptan listeyi yayınladm ki kim nereye kadar okudu görelim eksikler ortaçya çıksı diye, karışmış evet biraz..
sen geldiğine göre bıraktı ben bacım :)
aaaamaşallah sendemi hamilesin.Kizlar Liste siralamasi nasil sira kimde cok karisdi hicbirsey Anlamiyorum kime okundu kime okunmadi bilmiyorum
hayırlısı ile bi doğsun sağlkla senin sıpa ısırmaya gelicem bn de onu :)kuzum senle alakası yok.
benim sıpa yuzunden gıremedım.
dogsun popişini ısırcam onun.
5 kişiye degıl.Cnm bugünü de okudum ben yazmıştım betul8516
gel gel huysuzu ısırmaya..hayırlısı ile bi doğsun sağlkla senin sıpa ısırmaya gelicem bn de onu :)
popo bacak kol allah nereyi nasip ederse :)gel gel huysuzu ısırmaya..
annemle esım pıpıyı ısırcakmıs. dogar dogmaz hadım olcak cocuk
bizede popo kalıyo
Cnm benim isminin yanına 5 yazabilirsin ben cumadan itibaren her gün sirasiyla okudum ve bildirmiştim betul8516
Cnm mesaj buydu cumartesi yazmistimBugünkü arkadaşı okudum
cnm ben adet oldum bugün acaba adetliyken okunuyor muydu cnm okunmuyorsa adetin 4 gün suruyor okuyamacaklarimin hepsini bir salı gecesi okurum cnm betul8516
tamam canım ekledım. ilk 5 arkadasa okudun.Cnm mesaj buydu cumartesi yazmistim
Canim hamileyim ama cok kanamam var dusuk riskim var bakalim ne olucakaaaamaşallah sendemi hamilesin.
en son ilk arkadasa ecrıne okumusun.
Geçmiş olsun inşallah allah size bagislasin yavrunuzuCanim hamileyim ama cok kanamam var dusuk riskim var bakalim ne olucak
Aminnnnn canim insallah 3 ay oncede kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim bu sefer bisey olmaz InsallahGeçmiş olsun inşa allah size bagislasin yavrunuzu
benım hala kese altında kanamam oluyoCanim hamileyim ama cok kanamam var dusuk riskim var bakalim ne olucak
ay çok şükür haber verdin, tosbik bebek mi olacak :) maşallah diyelim o zaman. iyi olunda erken olsa da olur, zaten çok bekletiyolar bizi eşek sıpaları :)canlarım merhaba
bırazkotuydum evet. ct ızmıttekı doktoruma gıttk esımle
kasık agrım ve mıde bulantım arttı.
yatıyorum
sabah bır gırdı 3 kere kasık agrım. şuan ıyıym
allahtan kar tatılı
sanırırm erken dogum yapcam
zaten bebek ırı 23 nısan gıbı dogumu ama gelişimine gore 6 nısan dedı doktor.
cok canımı yakıyo.
gece tam uyucam tepık atıyo. huysuz olcak anası gıbı sanırım. şimdi listeleri düzenliyom
babasıda 120kilo 190 boyunda.ay çok şükür haber verdin, tosbik bebek mi olacak :) maşallah diyelim o zaman. iyi olunda erken olsa da olur, zaten çok bekletiyolar bizi eşek sıpaları :)
Kese ve yolk sac gorundu ama bebek henüz nokta gibi biseydi gec dollenme mi olmus acaba ? Yani henüz bebegi ve kalp atisini gormedikbenım hala kese altında kanamam oluyo
kan sulandırıcı iğnemı bırgun aksatayım hemen baslıuo.
bırde hafta da bır dusuk ıgnemı vurdurmazsam. kasık agrım artıyo.
kese ve kalp atısını duyduysan sıkıntı yapma. dınlen bol bol