- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
- #8.621
Çarşamba ve perşembe dualarını aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunde okumustum cnm
CANLARIM DÜNÜN DUASI İÇİN BİLDİRİM YAPMAMIŞINIZ..
Sagol bitanem. Allah razi olsun. Rabbim pozitif sonuc alip bebeklerinin simsiki tutunsun canimKızlar yarın dua sırası bendeymis. Dün transferim oldu. Aylar sonra 2 tane yumosum oldu çok sıkıntılarla buraya kadar geldik. Yüzduk yüzDuk kuyruğuna geldik inşallah sonu güzel olur dualarinizda bebeklerimin tutunmasi için dua eder misiniz. Çok teşekkür ederim Allah herkesten razı olsun. Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun inşallah saydin78 tatlım yarın 100 tane okurum daha fazla okuyabilirsem haber veririm
bugunki arkadaşa okudum canım
betul8516 canım aylin arkadasıma okudum Allah kabul etsin...
Çarşamba ve perşembe dualarını aldim
Dualarımı okudum betul8516
Bgn ve yrn icin 200
dualarımı aldım canım betul8516
Carsambanin duasini aldim betul8516
betul8516 canım tüm listeyi bitirdim hepsini okudum Allah kabul etsin bol sağlıklı bebişli yıllar hepimize
Canlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
"La ilahe illa ente süphaneke inni küntü minezzalimin"
Amin canim benim Allah razi olsuncanım ben 500 okumaya başlıyorum şimdi senin niyetine rabbim eşinle senin güzel gönüllerinize göre versin inşallah
Amin canim benim Allah razi olsun
canım Allah niyetini kabul etsin bende 500 okudum Allahım kabul eder inşallahhhCanlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
"La ilahe illa ente süphaneke inni küntü minezzalimin"
Duamı aldim
betul8516 canim bugunun duasini okudum