- 4 Mart 2013
- 623
- 301
- 303
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #8.521
hakkinizi helal edin ben her gun okuyorum ama hem hastayim hem de he internete girme sansim olmuyor ama her gun 200 adet okumaya calisiyorumcanım en son 22 de mesaj atmışın
pzt ve salıyı okumadın...
betul8516 canım tuba arkadasımıza 200 okudum Allah kabul etsin..
Duamı alıyorumbetul8516
Cumanin duasini okudumbetul8516
betul8516 canım girmediğim günleri okudum haftaya cumaya kadar aldım dua ile...
Duami okudum canimbetul8516
hakkinizi helal edin ben her gun okuyorum ama hem hastayim hem de he internete girme sansim olmuyor ama her gun 200 adet okumaya calisiyorum
Listeyi kaydet tüm listeye okudu yazdım senin için tatlım.hakkinizi helal edin ben her gun okuyorum ama hem hastayim hem de he internete girme sansim olmuyor ama her gun 200 adet okumaya calisiyorum
18 gün sonra liste biticek takıpte ol tatlımmerhaba arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz?
18 gün sonra liste biticek takıpte ol tatlım
Başlar inş.tekrar başlatacak mısınız canım ? başlatın noluyyyyy
Duamı aldım canımSIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
2/1/2016 cuma Günü
Avrenim
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
kızlar 35 kişioldugumuz için herkes günlük 200 okuyor.
ecrin87 ______________ damla_22 ________________ - Z Zeynep8987 _______________
Cry- ___________________2 günlük cider13 (CANAN)___________tüm listeye 200 okudu fulya3535 ___________ Seriii (ŞEHRİBAN) ________okudu demet1973 (BUKET) ________2GÜNLÜK - G guzbahar __________________tüm listeye200 okudu*
687403_igt (GÜLAY) ____tüm listeye 200okudu oznur65 ______________tüm listeye200 okudu* beyaz_gelincik01 _________tüm listeye200 okudu* - S sngl35 ____________________tüm listeye200 okudu*
saydin78 (SEVDA)__________ fatihpepe _________________tüm listeye200 okudu* tubatesbih ________________2okudu Avrenim ___________________tüm listeye200 okudu* - @papyonkilikli
________tümlisteye 200 okudu* - M meleek9090 _______________
- @mihrimah59
__________tüm listeye 200 okudu* eilenn (AYLİN) ___________ sevdakusum _______________ betul8516 ___________tümlisteye 200 okudu* - D Duambelli
____________tüm listeye200 okudu* azap_cicegi (DİLEK)_______okudu whiterose00 ______________2okudu - @vkt(NALAN) _______________tüm listeye 200 okudu*
eniseeeemmm ___________6günlük nazah35 __________________tüm listeye 200 okudu* yeniden09 ________________tüm listeye okudu - B bebek8787 _________________2günlük
Neseli_Hatun ______________tüm listeye 200 okudu - @ebrukkkk ______________________2GÜNLÜK
- K KZLCHMM06 __________________2GÜNLÜK
- @yagmur559______________________
***LİSTE YENİ KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR***
*2 GÜN ÜST ÜSTE BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKAR.
*KIZLAR GEÇEN LİSTEDE ECRİN HAMİLE KALDI .. İNŞ BU LİSTEDE BU SAYIMIZ ARTAR.
ECRİN87 , FULYA3535, 687403_igt (GÜLAY), OZNUR65, PAPYONKİLİKLİ, BENİMHALAUMUDUMVAR17 duambelli VE BETUL8516 8 hamiş var.
tamam cok iyi olmus tesekkur ederim, insallah ben her bir arkadasim icin her gun 200 adet okuyorumListeyi kaydet tüm listeye okudu yazdım senin için tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?