- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #8.281
allah rahmet eylesinBabannem 1 sa once vefat etti..fatiha okurmusunuz
Salı duamı alıyorum güzellikler getirsin inşallah. Hayırlı kandıller herkeslerebetul8516
Kendin icin 200. Sağlıkla gelsin bebegim insallah.
Okudum canim
Salinin duasini okudumbetul8516
200 okudum
fulya için okudum canımbetul8516
tamam tatlım sen bana şunlar için okuudum yaz ben seni silmemCanim ben aksatmadan okuyorum ama nete bazı gün giremiyorum bazen toplu okuyorum bikacgunluk beni sakin silme olur mu emin ol fazla günü bile okuyorum
Bugünün duasını aldim
Babannem 1 sa once vefat etti..fatiha okurmusunuz
Okudum canim Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..Babannem 1 sa once vefat etti..fatiha okurmusunuz
[/QUOTE][/QUOTE]SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA 7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUD DUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
23/12/2015 çarşamba GÜNÜ
Seriii (ŞEHRİBAN)
ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ...
RABBİM HAYIRLI, SAĞLIKLI ve ALİM BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Yeni listemiz
kızlar 35 kişioldugumuz için herkes günlük 200 okuyor.
C ceyrin _____________________
ecrin87 ________________ damla_22 __________________ - @merve1603 _________________
Cry- _____________________(2günlük)okudu cider13 (CANAN)______________ fulya3535 _____________ Seriii (ŞEHRİBAN) _________okudu demet1973 (BUKET) _________okudu - G guzbahar __________________tüm listeye 200 okudu*
687403_igt (GÜLAY) _____okudu oznur65 ________________tüm listeye 200 okudu* beyaz_gelincik01 ___________4 günlük okudu - S sngl35 ______________________tüm listeye 200 okudu*
saydin78 (SEVDA)___________okudu fatihpepe __________________tüm listeye 200 okudu* tubatesbih ________________ Avrenim ____________________tümlisteye 200 okudu* - @papyonkilikli
_________tümlisteye 200 okudu* - M meleek9090 ________________
- @mihrimah59
_tüm listeye 200 okudu* eilenn (AYLİN) ___________OKUDU sevdakusum _______________ betul8516 ___________tümlisteye 200 okudu* - D Duambelli ________________
azap_cicegi (DİLEK)_______okudu whiterose00 ______________okudu - @vkt(NALAN) _______________tüm listeye 200 okudu*
eniseeeemmm ______________3 günlük okudu nazah35 __________________tüm listeye 200 okudu* - @yeniden09_________________5 günlük okudu
- B bebek8787 _________________okudu
Neseli_Hatun ______________ - E emebe _______________________
- K KZLCHMM06 ___________________okudu
- @yagmur559______________________
4 gündür yok listeden çıkartıldı
***LİSTE YENİ KİŞİ ALIMINA KAPALIDIR***
*2 GÜN ÜST ÜSTE BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKAR.
*KIZLAR GEÇEN LİSTEDE ECRİN HAMİLE KALDI .. İNŞ BU LİSTEDE BU SAYIMIZ ARTAR.
ECRİN87 , FULYA3535, 687403_igt (GÜLAY), OZNUR65, PAPYONKİLİKLİ, BENİMHALAUMUDUMVAR17 VE BETUL8516 .....7 HAMİŞİMİZ VAR...
betul8516 Sehriban arkadasimiza 200 okudum canim .
bugun 200 okudum Allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?