- 2 Aralık 2010
- 1.393
- 247
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
Ay masallah bana sira gelmis bile rabbim dua eden butun kaderdaslarimdan razi olsun dilerim yaradanim hepimizin gonlundeki muradi versin ....bende kendim icin 250 aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende haklısın canımMazereti olan bildirmeli bence. Daha öncede günlerce girememiş arkadaşımızı silmiştik. Cenazesi varmış. Mazeretini bildirdi geri aldık.
bence herkes sorumluluk sahibi olmalı. Sayfaya girmek 3 dk sürer. Hafta sonu onların özel hayatı varsa bizim de var
300 alıyorum
Amin canım inşallahAy masallah bana sira gelmis bile rabbim dua eden butun kaderdaslarimdan razi olsun dilerim yaradanim hepimizin gonlundeki muradi versin ....bende kendim icin 250 aldim
Merak etme okur herkes hafta sonu olduğu için ağır ilerliyor sadece sen tatilde keyfine bak ben takip ederim nasıl olsa :)öznur bende 10 gün sonra tatilde olcam nete giremicem ama okucam önceden sana bildircem.ya ben kendiminkinde de tatilde olcam yani inş okurlarda hemen biter. gelincede aşılama yaptırcam inş
saol canımmMerak etme okur herkes hafta sonu olduğu için ağır ilerliyor sadece sen tatilde keyfine bak ben takip ederim nasıl olsa :)
Yeni dua sırası nurme rumuzlu arkadaşımıza geçti onun için dua alabilirsin canım bide okuduktan sonra okudum diye belirtmene gerek yok :)Ben 100 tane daha okuyabilirim
pekinurme için 200 tane aldımYeni dua sırası nurme rumuzlu arkadaşımıza geçti onun için dua alabilirsin canım bide okuduktan sonra okudum diye belirtmene gerek yok :)
pekinurme için 200 tane aldım
sıradaki arkadaşa nurmeye 400 alıyorum arkadaşım.
200 aldım canım
Nurme icin 300 aldım. Allahim gonlundeki muradini verir inşallah :)
300 okudum
Nurme için 300 aldım
Nurme 200 aldım...