- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #5.521
Amiiin canim insallahsagolun canlar ins en yakin zamand hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz Allahin izniyle
Kiz annesi olcaksin demek canim cok sevindim..Rabbim bebisinle esinle mutlu guzel nasip etsin sana...Ben de hayirlisiyla kasimda 2.tup bebek yaptircam..Bizler de annelik duygusunu insallah bigun tatcazKızlar burda bende dua okuyanlardandım tüp bebek yaptık çok şükür 4 ayım bitti ve bebeğimin cinsiyeti kız :)) Allahım herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar, stres yapmayın rahat olun zamanı gelince rabbim veriyor o Herşeyin en güzelini biliyor..dualarım sizinle inş.
Tuba icin 200 aldim
150 aldım Allah kabul etsin
Inş canım rabbim çok bekletmesin anne olmak için hayırlısı ile tutar karnında pıt pıt hissedersin inş.Kiz annesi olcaksin demek canim cok sevindim..Rabbim bebisinle esinle mutlu guzel nasip etsin sana...Ben de hayirlisiyla kasimda 2.tup bebek yaptircam..Bizler de annelik duygusunu insallah bigun tatcaz
hayırlı olsunKızlar burda bende dua okuyanlardandım tüp bebek yaptık çok şükür 4 ayım bitti ve bebeğimin cinsiyeti kız :)) Allahım herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar, stres yapmayın rahat olun zamanı gelince rabbim veriyor o Herşeyin en güzelini biliyor..dualarım sizinle inş.
Çok şükür canım sperm azlığıydı sorun işlemler başlayınca çok beklemiyorsun istenen evrakları toparlayıp hemen tahlillere başlanıyor rabbim hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin.hayırlı olsunilk tüp bebekte oldumu, sorun neydi, ne kadar süre bekledin
Kızlar burda bende dua okuyanlardandım tüp bebek yaptık çok şükür 4 ayım bitti ve bebeğimin cinsiyeti kız :)) Allahım herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar, stres yapmayın rahat olun zamanı gelince rabbim veriyor o Herşeyin en güzelini biliyor..dualarım sizinle inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?