- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #5.341
Naptin canim yerlesme kanamasi olmasin dualariniz seninleKızlar hatirlarsaniz 19 unda tüp bebek transferim yapıldı. Yaklaşık bir saat once kanamam oldu umarim adet kanamasi degildir . Yarin test yaptıracağım ne olur dua edin
İnşallah canim . Cok sevindim sorun olmadiginaçok şükür dün kendi doktorumda kontroldeydim
9 günlük tatilde bursada gene kanamam oldu dedim. düşük iğnesi vuruldum acilde. ve hep sırt üstü yattım dedim doktoruma.
allah allah dedi. baktı. kanaman kesilmiş. ama bir tane daha vurul o iğneden dedi.
bebeğim büyümüş
haftaya ikili testim var dua edin. sonuçlar iyi çıksın yıkılırım yoksa.
Canim tahlil verdim . Öğleden sonra 3 te belli olacak sonuctan dr un muayenehanesine bilgi vericem . Bayagi fazla olunca Yerlesme kani degil diye düşündüm. Birde transferin 11.günü yerlesme kanamasi icin geç degil mi diye düşündümNaptin canim yerlesme kanamasi olmasin dualariniz seninle
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin tüp bebek mi?Kizlar degerim katlanmis.haftaya kese gormete gidicem inş
AY ÇOK SEVİNDİM KIZKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
MUAYENEHANEYE MAİL ATTIM. GEBELİK BAŞLAMIŞ DEDİLER
Canım yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydınKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
Senincok iyi anliyrm bende oyleydim. Ilki 120 cikmisti. Hadi hayirlisi. Yat dinlen. Kanaman gecti miKIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
KIZLARRRRRRRRRR
SONUÇ 117
SEVİNÇTEN AĞLIYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?