- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #4.281
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınaalmayı nasip etsin... Tedaviyle mi doğal yoldan mı hamile kaldın biraz bahsedermisin lütfenMerhabalar bu dua listesinde ben de vardım. Ara vermiştim. Hamile kalırsam dua etmeye geri geleceğim demiştim Allaha şükür bu günleri de gördük, inşallah isteyenlerin kucagı dolar . Beni de lısteye eklermisiniz?
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş.3 senedir çocugumuxun olmadını istiyorduk 2.tüp bebek denemesinde sahip olduk. Varsa imkanınız kimseyle konusöayın söylemeyın tedavınızı beklentinde içinde ne siz olun ne de sevdikleriniz(bız böyle yaptık). İnanın ko Allahın ol demesi ile herşey olabılır vaktını zamanını biz ayarlayamıyoruz ki düşünmeyelim bu sebebpten. Kaderimizde varsa yaşayacagız derken pozıtıfı öğrendik ki bu bizim için mucize idi, buarada ne eşimde ne bende bir sorun yoktu. Dua etmeye devam ettik ve sessizce bekledik açıkcası. Bende hiçbir belirti yoktu artı var mı yok mu dıye bile düşünmedim düşünmedik. Açıkcası hiçbişeyin bizim elimizde olmadığına inandık diyebilirim. Umarım isteyenlerin eli havada kalmaz, kalmasın Allahım
arkadaşımız için 200 aldım canımSIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
ayseygt1453
ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yeni listemiz
1.oznur65 ....................................300
2. @benimhalaumudumvar17.......................SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
papyonkilikli
ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH
Yeni listemiz
1.oznur65 ....................................
2. @benimhalaumudumvar17.......................
3.fatihpepe ................................................
4. S sngl35 ..................................................
5.Avrenim ..................................................
6.jasmine53 .................................................
7. @whiterose00...............................
8.ecrin87 .....................................................
9.betul8516 .....................................
10.ayseygt1453 .............................................
11. @papyonkilikli................................
12.fulya3535 .................................................
13.mercankara ..............................................
14.rabiyam ..................................................
15.687403_igt ..............................................
16.damla_22 ................................................
17.Hayal65 (nuran) ......................................
18.nixie_pixie ..............................................
19.qelebeq33 .................................................
20.polyanna_30 ............................................
21.seyyav ..............................................
22. U ucan balon ...................................................
KALAN=.........................7000
**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır...
Ya gercekten.sanami.denk geldi. Pek kacirmam aslinda ama yoğunum. Kusura bakma hakkıni helal et. Yinede dua ettim senin icin.Canım benim işlerin kolay gelsin ikidir duamı kacirdin önceki listede kacirmistin
Dua okunuyor tamamlanıyor ama belki birbirimize okunan dua vesile olur bu niyetle bitane okuyup bitanede salâvat çekip bagislarsan peygamber efendimiz ulaştırır bu niyetle belkide Vesilen olur
Duam sonuçta okunuyor eksik kalmıyor okunuda zaten allah razı olsun arkadaşlardan okumayada bilirsin tekrar kolay gelsin hayırlı işler... Hayırlı gunler
Tebrikler canım3 senedir çocugumuxun olmadını istiyorduk 2.tüp bebek denemesinde sahip olduk. Varsa imkanınız kimseyle konusöayın söylemeyın tedavınızı beklentinde içinde ne siz olun ne de sevdikleriniz(bız böyle yaptık). İnanın ko Allahın ol demesi ile herşey olabılır vaktını zamanını biz ayarlayamıyoruz ki düşünmeyelim bu sebebpten. Kaderimizde varsa yaşayacagız derken pozıtıfı öğrendik ki bu bizim için mucize idi, buarada ne eşimde ne bende bir sorun yoktu. Dua etmeye devam ettik ve sessizce bekledik açıkcası. Bende hiçbir belirti yoktu artı var mı yok mu dıye bile düşünmedim düşünmedik. Açıkcası hiçbişeyin bizim elimizde olmadığına inandık diyebilirim. Umarım isteyenlerin eli havada kalmaz, kalmasın Allahım
Katılıyorum7000 dua okuyoruz 22 kişiye 318 dua düşer kim ne kadar okuya bilirse okusun kalanını musayit olup okuya bilecek arkadaş alır böyle mantıklı olursa iyi olur
Ayyy ne var ne yok diye bir gireyim bakayım dedim isminin yanında hamile işareti gördüm çok sevindim cnm ya anlat bakalım keseyi falan gördün mü nasıl gidiyor neler yaptınTebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?