• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN Hz. ZEKERİYA'nın DUASINI OKUYORUZ

Merhabalar bu dua listesinde ben de vardım. Ara vermiştim. Hamile kalırsam dua etmeye geri geleceğim demiştim Allaha şükür bu günleri de gördük, inşallah isteyenlerin kucagı dolar . Beni de lısteye eklermisiniz?
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınaalmayı nasip etsin... Tedaviyle mi doğal yoldan mı hamile kaldın biraz bahsedermisin lütfen

3 senedir çocugumuxun olmadını istiyorduk 2.tüp bebek denemesinde sahip olduk. Varsa imkanınız kimseyle konusöayın söylemeyın tedavınızı beklentinde içinde ne siz olun ne de sevdikleriniz(bız böyle yaptık). İnanın ko Allahın ol demesi ile herşey olabılır vaktını zamanını biz ayarlayamıyoruz ki düşünmeyelim bu sebebpten. Kaderimizde varsa yaşayacagız derken pozıtıfı öğrendik ki bu bizim için mucize idi, buarada ne eşimde ne bende bir sorun yoktu. Dua etmeye devam ettik ve sessizce bekledik açıkcası. Bende hiçbir belirti yoktu artı var mı yok mu dıye bile düşünmedim düşünmedik. Açıkcası hiçbişeyin bizim elimizde olmadığına inandık diyebilirim. Umarım isteyenlerin eli havada kalmaz, kalmasın Allahım

3 senedir çocugumuxun olmadını istiyorduk 2.tüp bebek denemesinde sahip olduk. Varsa imkanınız kimseyle konusöayın söylemeyın tedavınızı beklentinde içinde ne siz olun ne de sevdikleriniz(bız böyle yaptık). İnanın ko Allahın ol demesi ile herşey olabılır vaktını zamanını biz ayarlayamıyoruz ki düşünmeyelim bu sebebpten. Kaderimizde varsa yaşayacagız derken pozıtıfı öğrendik ki bu bizim için mucize idi, buarada ne eşimde ne bende bir sorun yoktu. Dua etmeye devam ettik ve sessizce bekledik açıkcası. Bende hiçbir belirti yoktu artı var mı yok mu dıye bile düşünmedim düşünmedik. Açıkcası hiçbişeyin bizim elimizde olmadığına inandık diyebilirim. Umarım isteyenlerin eli havada kalmaz, kalmasın Allahım
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş.

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Dünyada herşey duayla arkadaşlar,bizde birbirimize vesile olalım.
ayseygt1453 ayseygt1453
ARKADASIMIZ ICIN OKUYORUZ...
RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BIR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH

Yeni listemiz

1. oznur65 oznur65 :anneadayı::nazar:....................................300
2. @benimhalaumudumvar17.......................SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
papyonkilikli papyonkilikli

Yeni listemiz

1. oznur65 oznur65 :anneadayı::nazar:....................................
2. @benimhalaumudumvar17.......................

3. fatihpepe fatihpepe ................................................
4. S sngl35 ..................................................
5. Avrenim Avrenim ..................................................
6. jasmine53 jasmine53 .................................................
7. @whiterose00:anneadayı::nazar:...............................
8. ecrin87 ecrin87 .....................................................
9. betul8516 betul8516 :anneadayı::nazar:.....................................
10. ayseygt1453 ayseygt1453 .............................................
11. @papyonkilikli:anneadayı::nazar:................................
12. fulya3535 fulya3535 .................................................
13. mercankara mercankara ..............................................
14. rabiyam rabiyam ..................................................
15. 687403_igt 687403_igt ..............................................
16. damla_22 damla_22 ................................................
17. Hayal65 Hayal65 (nuran) ......................................
18. nixie_pixie nixie_pixie ..............................................
19. qelebeq33 qelebeq33 .................................................
20. polyanna_30 polyanna_30 ............................................
21. seyyav seyyav ..............................................
22. U ucan balon ...................................................

KALAN=.........................7000

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır...
arkadaşımız için 200 aldım canım
ayseygt1453 ayseygt1453 arkadaşımın duasına yetişemedim hakkını helal et canım :(

Canım benim işlerin kolay gelsin ikidir duamı kacirdin önceki listede kacirmistin
Dua okunuyor tamamlanıyor ama belki birbirimize okunan dua vesile olur bu niyetle bitane okuyup bitanede salâvat çekip bagislarsan peygamber efendimiz ulaştırır bu niyetle belkide Vesilen olur
Duam sonuçta okunuyor eksik kalmıyor okunuda zaten allah razı olsun arkadaşlardan okumayada bilirsin tekrar kolay gelsin hayırlı işler... Hayırlı gunler
Ya gercekten.sanami.denk geldi. Pek kacirmam aslinda ama yoğunum. Kusura bakma hakkıni helal et. Yinede dua ettim senin icin.

Aslinda duada ust sinir da olmali ki herkes katilsin. Avrenim Avrenim mesela 2onceki grupta kisi fazlaydi en fazla 300 alınıyordu. Ki herkes okusun diye. Onemli olan cabuk okuyup bitmesi degil. Birbirimize dua etmemiz. Bukonuyla da ilgilenirmisiniz

Tebrikler canım

SIRAYLA 1 ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;

papyonkilikli papyonkilikli
Yeni listemiz

1. oznur65 oznur65 :anneadayı::nazar:....................................300
2. @benimhalaumudumvar17.......................300

3. fatihpepe fatihpepe ................................................500
4. S sngl35 ..................................................
5. Avrenim Avrenim ..................................................50
6. jasmine53 jasmine53 .................................................500
7. @whiterose00:anneadayı::nazar:...............................200
8. ecrin87 ecrin87 .....................................................200
9. betul8516 betul8516 :anneadayı::nazar:.....................................600
10. ayseygt1453 ayseygt1453 .............................................300
11. @papyonkilikli:anneadayı::nazar:................................500
12. fulya3535 fulya3535 .................................................300
13. mercankara mercankara ..............................................400
14. rabiyam rabiyam ..................................................600
15. 687403_igt 687403_igt ..............................................
16. damla_22 damla_22 ................................................500
17. Hayal65 Hayal65 (nuran) ......................................1000
18. nixie_pixie nixie_pixie ..............................................200
19. qelebeq33 qelebeq33 .................................................300
20. polyanna_30 polyanna_30 ............................................250
21. seyyav seyyav ..............................................100
22. U ucan balon ...................................................

KALAN=.........................0

**MAZERETSIZ IKI DEFA ÜST ÜSTE DUA ALMAYAN LISTEDEN CIKARILIR...
Listemiz yeni kişi alımına açıktır...

Arkadaşlar merhaba,
Sabah telefondan girmiştim o yüzden liste biraz karışık çıkmış kusura bakmayın hakkınızı helal edin,haftasonu herkes yoğun ben de kış hazırlıları vs biraz meşguldüm.Şimdi ben de baktım çarçabuk bitiyor duamız,kişi sayımız çok fazla değil,isterseniz günde bir kişiye okuyalım,isterseniz iki kişiye.Bir kişiye okuyacaksak eğer kişi başı 200,250 ya da 300 okuyalım nasıl derseniz,kalan duayı da nasılsa fazla fazla okuyan arkadaşlarımız var,gün içinde duamız mutlaka biter,cevaplarınızı bekliyorum,ona göre karar verelim.

7000 dua okuyoruz 22 kişiye 318 dua düşer kim ne kadar okuya bilirse okusun kalanını musayit olup okuya bilecek arkadaş alır böyle mantıklı olursa iyi olur

Listemiz bugün bitti yeni arkadaşımıza yarın geçeriz yarına kadar da fikir belirtenler artar mutlaka,ben siz ne derseniz uyarım kızlar :)

Back