- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 598
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #3.641
ayyy insallah bak tam ezan okunuyor Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah
Allah Razı olsun arkadaşlar inşallah Rabbim bizleri güldürür.dualarımızı geri çevirmesin bat yakın olan var mıInsallah canim. Nedense senin izin ayri bir isteğim var
Cnm bu ay ovulasyon günümden pek emin Değilim o Yüzden kesin birşey söyleyemiyorum teldeki programa göre 7 Ağustos bana sorarsan en geç 4 ağustos.her ihtimale göre 7 sinden sonra test yapmayı düşünüyorum.işin kötüsü hiçbirşey hissetmiyorum.belirti falan yok beklemek çok sıkıcı.sen senin tüp benek mi olacaktı cnm bazen karıştırıyorum kusura bakma Eylül e kadar beklediğine göre inşallah senden de güzel haberler alırız
Hiç sorma cnm hele gebelik haberi Alınca kendim sevinmiş gibi oluyorum.umut oluyor insana burda herkes zor hamile kalanlardua arkadaslarimdan iyi haber gelince cok seviniyorum
bendede hic belirti olmuyor iki gebeligimdede nasilsa adet olucam deyip market posetlerini yuklenmistim :)Cnm bu ay ovulasyon günümden pek emin Değilim o Yüzden kesin birşey söyleyemiyorum teldeki programa göre 7 Ağustos bana sorarsan en geç 4 ağustos.her ihtimale göre 7 sinden sonra test yapmayı düşünüyorum.işin kötüsü hiçbirşey hissetmiyorum.belirti falan yok beklemek çok sıkıcı.sen senin tüp benek mi olacaktı cnm bazen karıştırıyorum kusura bakma Eylül e kadar beklediğine göre inşallah senden de güzel haberler alırız
Çok geçmiş olsun cnm ya inşallah bir daha yaşamazsın o korku bende de var kaybetme korkusu üç kayıp var.ama sıra daha ona gelmedi önce bir hamile kalabilsem o korkular tavan yapar.en Güzeli cnm testlerini yaptır in rahat etsin Dr sende sorun yok diyor bizim için Hayırlısıbendede hic belirti olmuyor iki gebeligimdede nasilsa adet olucam deyip market posetlerini yuklenmistim :)
benim 1oglum var gecen ayda bir gebelik yasadim ama bayramda disuk yaptim
simdi bidaha istiyorum ama araya bazi ufak saglik problemlerim girdi onlari halletmem eylul ekimi bulur
ama simdi korkuyorum yine duserse diye :/ hamile kalmadam once test yaptircam bende bi problem varmi yokmu diye
regl lerim dakik değildir 1-2 gün oynamalar olur ama uzun süredir 27 yi geçmedi bugün 25. Gün bekliyorum bakalım gelecekse bir an önce gelsin ben de yoluma bakayım gelmeyecekse de 9 ay gelmesin lütfenVeson
sen kac gunde bir regl oldugunu biliyorsan tlfdaki programa bakma
insallah Rabbim gonlune gore verir
Bugün ki arkadaşlar için 300 300 aldım Allah kabul etsinoznur65
Canım 200/200 yazarmsn
200-200 aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?