- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
- Konu Sahibi dutyapragi
- #3.561
150ser aliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oznur65 canım ben 150/150 daha çektim yani bugün toplam
400/400 okumuş oldum Allah kabul etsin rabbim kucağınızı sağlıklı hayırlı evlatla doldursun
150ser aliyorum
oznur65 bana günlük 300/300 yazar mısın?Fazla okursam da yazar bildiririm
150/150 al benden canımKızlar el atında duayı bitirelim bari
150/150 al benden canım
Extra şimdi çektim
Kalan 250leri ben aldim
600/600
papyonkilikli .............600
fulya3535 .............600
okudum rabbim kabul etsin.
Canım sen önden gidiyorsun haberin olsun hergün bugünkü arkadaşlara okudum yazıyorsun ama biz dün yeni arkadaşlar a gecemedik dua bitmedi çünkü sen bugunkulere dün okudun yani şöyle yapalim isim olarak yaz fulya ve papyonkilikli ya okudum diye o zaman karışıklık olmazoznur65 ben bugünki arkadaşlara 250/250 okudum Rabbim kabul etsin
:) ay ne biliyim bende her gün bir kişiye diye mutlata okumaya çalışıyorum kaçırırım falan diye. herkes mesela akşam saat 20:00 a kadar okumalı ve teslim etmeli 20:00 dan sonra eksik olanlardan almak isteyen olursa tamamlanmalı yoksa eksik kalırsa size çok yük düşüyordur.dedim ya bende ilk defa katılıyorum ondan ben 9ve 10 . sıradaki arkadaşlara okumuş oldum o zaman bekliyim :) okuduğum kişileride yazarım bundan sonraCanım sen önden gidiyorsun haberin olsun hergün bugünkü arkadaşlara okudum yazıyorsun ama biz dün yeni arkadaşlar a gecemedik dua bitmedi çünkü sen bugunkulere dün okudun yani şöyle yapalim isim olarak yaz fulya ve papyonkilikli ya okudum diye o zaman karışıklık olmaz