- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.821
Yok.canim.ben istanbuldayim mustafa acerin hastasiyim.ben.seker ilaci kullaniyorum 6 ci deneme icin uygun zamani bekliyorum insallah mevlam.hepimizi sevindirirSsgol cnm zaten hep diyeetteyim yedigime içtiğime dikkat ederim. Insulin direnci var bende. Sen izmirdrmsnn nerde yaptirdin tup bebegi
Canım benim bisey soracaktim okuduğumuz bildirecegizmi ben 6. Kişiye başladım okumaya günlük 2 kişiye okuyorum 200 er bi yanlışlık varmı allahım kabul etsin inşallah dualarimizi AMİNNNN insallahhhhKizlar yogunum bu ara oznurun duasinin bitisini bile yapmamisim yeni gordum. Kusura bakmayin hakkinizi helal edin eger bir hatam olduysa. Farkedemeyebilirim bazen
Canin siradaki olarak degil de okudugun kisinin adini yaz olur mu karismasinSiradaki arkadasimiza 200 tane.okudum.rabbim.niyetini kabul etsin
Yok cnm sen herkese 200 okuyacagim diye onceden soyledigin icin her sferinde okudum demene gerek yok .sirayla okuyabilirsinCanım benim bisey soracaktim okuduğumuz bildirecegizmi ben 6. Kişiye başladım okumaya günlük 2 kişiye okuyorum 200 er bi yanlışlık varmı allahım kabul etsin inşallah dualarimizi AMİNNNN insallahhhh
Siradaki arkadasimiza 200 tane.okudum.rabbim.niyetini kabul etsin
Whiterose ve beni.halaumudumvar 200 er tane aldım
Ne demek canım helal olsun olur arada öyleSıradaki arkadaş için 250 aldım oznurunkini kaçırmışım hakkını helal et canım
Bu arada benim duami okumuş gozukuyorsun canım orda bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde herkes okumuş gözüküyor bana 282. sayfaya bak istersenSıradaki arkadaş için 250 aldım oznurunkini kaçırmışım hakkını helal et canım
Canin ben de yeni fark ettim onu.hemen msj attim. Ama onceden giremeyecegini bildirip fazladan okuyanlar var 250 300ler fln dua fazla bile geliyor. Eksik kalmıyor. Ama bnm hatam olmus . Dun doktordaydim ya cok yogundum. Gozden kacirmisim. Kusura bakma nolurBu arada benim duami okumuş gozukuyorsun canım orda bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde herkes okumuş gözüküyor bana 282. sayfaya bak istersen
Artık liste kişi alımına kapandı sanırım bir değişiklik olmayacak artık . Ben pek giremeyebikirim liste sonuna kadar herkese 200 yazalım.ben günde 2 kişiye okurum.hatta fazla okuyup önden bile gidebilirim.bir sakıncası yoktur umarım Allah kabul etsinCanin ben de yeni fark ettim onu.hemen msj attim. Ama onceden giremeyecegini bildirip fazladan okuyanlar var 250 300ler fln dua fazla bile geliyor. Eksik kalmıyor. Ama bnm hatam olmus . Dun doktordaydim ya cok yogundum. Gozden kacirmisim. Kusura bakma nolur
Bana herkes için 200 er yazabilirsiniz.ben öyle yaptınız sanmıştım.
Evet sen daha oncede sormustun ya unuttum ben onu kusura bakma . Evet yeni kisi almayiz dua tam geliyor zaten.Artık liste kişi alımına kapandı sanırım bir değişiklik olmayacak artık . Ben pek giremeyebikirim liste sonuna kadar herkese 200 yazalım.ben günde 2 kişiye okurum.hatta fazla okuyup önden bile gidebilirim.bir sakıncası yoktur umarım Allah kabul etsin
Tamam bundan sonra yazarimBana herkes için 200 er yazabilirsiniz.ben öyle yaptınız sanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?