- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi dutyapragi
-
- #2.801
Canim bnm de ilkinde olmadi.çok rahat gecirdim. Opunun ertesi gunu calistim. Karin agrim bile olmadi. Okadar rahattim ama Bir ay digerini tutmayabilirmiş.izmirin sayılı doktorlarından. Adi israel aruh. Burada çok ünlü. Ben de o yuzden ona gidiyrm ama bakalim. Şans kader kismet ne dersen de bazen olmayinca olmuyor.Cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun bende pko hastasiyim ama bende bir sorun olmuyor cok sukur dr basarisi cok.onemliki tup bebekte en.kokay hasta pkolu olanlar ama.dr ilac dozunu iyi ayarlamali .dr kim.
Evet duydum.o dr basarili bir dr insallah hersey yolunda gider birde tuzlu seyler yeme fazla vucutta fazla su tutuyorCanim bnm de ilkinde olmadi.çok rahat gecirdim. Opunun ertesi gunu calistim. Karin agrim bile olmadi. Okadar rahattim ama Bir ay digerini tutmayabilirmiş.izmirin sayılı doktorlarından. Adi israel aruh. Burada çok ünlü. Ben de o yuzden ona gidiyrm ama bakalim. Şans kader kismet ne dersen de bazen olmayinca olmuyor.
Ssgol cnm zaten hep diyeetteyim yedigime içtiğime dikkat ederim. Insulin direnci var bende. Sen izmirdrmsnn nerde yaptirdin tup bebegiEvet duydum.o dr basarili bir dr insallah hersey yolunda gider birde tuzlu seyler yeme fazla vucutta fazla su tutuyor
amin canım .RABBİM BİZİ KORUSUNsadece orkid mi yoksa molped vs diğer pedlerde dahilmi bu konuda bende dış ülkelerin bir oyunu olduğunu düşünüyorum bir ara bebek mamaları içinde söylenti olmuştu zeka gelişimini önlüyormuş bir tanesi ki türkiye dahiler yetiştiremesin diye tabikide ne gelirse rabbimden gelir rabbim inş. böylesine kötü eylemlere sahip insanların cezasını önce bu dünyada sonra ahirette verir.. eğer bizim gibi candan yürekten çocuk diye uyuyup çocuk diye kalkan insanların hayalleriyle oynayan insanlara rabbimin güzel bir cvbı vardır mutlaka. rabbim tek tek hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
ayy canım benim rabbim bir an önce bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinKizlar bgn fazla takip edemedim. Sabahtan doktordaydim. Sonrada islerimi hallettim. Tedavi devam ediyor igneler var. Ama bnn sorunum polikistikover ve yumurtalar cok ve hizli buyuyor. Gecen sefer tedavim iptal oldu bu yuzden .opu bile olamadim. Yuksek derecede ohss riski var dedi dr. Ona ragmen agrim coktu.
Bgn ultrasona girdim ve kan verdim. E2 yine yuksekti. Yumurtalar buyumustu. Agrida yapiyor aarada. Ins bu sefer iptal olmaz.onun icin dua ediyrm . Zaten transfer buyuk ihtimalle olmayacak. Dondurulup sonra transfer yapilacak. Ona bile raziyim. Ins bu sefer emeklerimin karsiligini alirim.dualarinizda banada yer verirseniz sevinirim.
off off şu polikistikde neymiş ya herkesde varmış bende pco hastayımSsgol cnm zaten hep diyeetteyim yedigime içtiğime dikkat ederim. Insulin direnci var bende. Sen izmirdrmsnn nerde yaptirdin tup bebegi
Amin canım inşallah Allah bizi duaları kabul edilen kullarindan eylesin kucaklarimizi boş bırakmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahoznur65 arkadasimizinda 200 tesbihini okudum fulya3535
oznur65 tam tesbih cekerken öyle bi yagmur yagdiki canim. Bereket yagdi oh missss. Rabbim yagmurda yapilan dualari kabul buyururmus. Allahim hangi niyetine istediysen kabulu buyursun canim. Rabbim saglikla evladina kavusmayi nasip etsin. Dualarinda bizleride unutma olur mu? Bende kismet olursa Agustosta tüp bebek tedavisine baslicam. Insallah saglikli ve hayirli evlatlarim olur.
Canim bnm de ilkinde olmadi.çok rahat gecirdim. Opunun ertesi gunu calistim. Karin agrim bile olmadi. Okadar rahattim ama Bir ay digerini tutmayabilirmiş.izmirin sayılı doktorlarından. Adi israel aruh. Burada çok ünlü. Ben de o yuzden ona gidiyrm ama bakalim. Şans kader kismet ne dersen de bazen olmayinca olmuyor.
Canım bende İzmirde Erol TAMERGEN'e gittim. Eylül sonunda başlayacağız tüp bebeğe. İsrael ARUH'u da duydum. çok zor karar verdim zaten. senin tercih etme nedenin neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?