- 9 Mayıs 2013
- 631
- 332
- Konu Sahibi dutyapragi
120 daha okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2kez yazmışsın. Şimdilik 200 yazıyorum. Eğer +200 ise msj ya düzelteyimben 200 okudum Allah kabul etsin
Adetliyken okunabiliyor.regl oldum malesef katılamıyorum
ben 200 okudum Allah kabul etsin
250 aldım..
200 aldım
300 okudum arkadaşlar allah kabul etsin inşallah
120 daha okudum
500 tane aldim.rabbim.dualar hurmetine hayirl. Muradini versin
Gül için 200 alıyorum
Canım +150 diye ekledim. 150ye tamamlar mısın. Tamamlayacak olursan bana yaz ben okurum.120 daha okudum
Canım Daha önce okuduğun 300de gül333 için yazmıştım. Bunuda +300 olarak yazıyorumHayırlı geceler gül333 için 300 okuyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Hayırlı geceler gül333 için 300 okuyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Kizlwr kalan 2 kisi icinde 250 ser aliyorum liste yenilenirse de ilk 2 kisiye aliyorum paketim yenilenen kadar giremem
gül333 arkadaşımız için 200 tane okudum. Allah hayırlı bi evlat verir inşallah
200 aliyorum
Gül ve damla için 250 ser okuyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah tez vakitte
E ozaman liste yapmayalım bu mantıkla isteyen okusun isteyen okumasın.Öyle olur mu canım bi listeye giriyosan takip edip üstüne düşeni yapıcaksın. Listeye girer girmez herkesin kendi tercihi katılmak isteyen katılır tabiki ama katıldıysa okumalı ben bunu diyorum.Çünkü hepimizin beklenditisi var, dua almak istiyoruz umut ediyoruz...Dua zorla olan bir şey değildir. İsteyen katılır