başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah...Arkadslar babaannm vefat etti 3-5 gün nete qiremem okuyamadqm arkadslar hakkini helal etsn istersenz listeden cikarablrsnzde
başın sağolsun canım. allah günahlarını affetsinArkadslar babaannm vefat etti 3-5 gün nete qiremem okuyamadqm arkadslar hakkini helal etsn istersenz listeden cikarablrsnzde
Cnm sen calisiyormusun cokmu yogun birisin dualara yetisemiyormusun okumaya zamaninmi yok hic aciklama yapmiyorsun bizde en azindan onu bilirsek daha iyi olur hic kimse senin icin niye hep 10 tane yada hic okumuyor demeyiz
Bakip soyledim zaten en basina deyil 5 arkadasa baktim[/QUOTE]ya bi listenin en başından itibaren bakarmısınız kaç kere 10 okumuşum sayıp söylerseniz sevinirim.
200 okudum
500 eklyn
1.000 ekleyin de bana.
100-398 (spring ekledim)=602 diğer arkadaşa eklicem canım1.000 ekleyin de bana.
Ya sen neden boyle cevaplar veriyorsun sana birşey soruluyor ama sen hemen tartişmaya ceviriyorsun
Evet zaten dua alana yazmiyoruz bugun sanada yazmiyorumdüzgün sorumu sordunuz acaba? lütfen dua alanına yorum yapmayalım özelden yazın
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA.Kızlar 200 de be alıyorum. .
Duştum canim400 eklyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?