Ya Rabbel Alemin;
Allah'ım burada arkadaşlarımla yaptığımız selavatları, zikirleri, duaları Peygamber efendimizin ruhuna gönderdik sen kabul eyle Yarabbi.
Allahım burada ne kadar arkadaşım varsa ve her kimin ne derdi sıkıntısı varsa sen gider Yarabbi.
Allahım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip eyle Yarabbi
Allah ım burada dua ederken sadece kendi nefsimiz için değil sıkıntıda olan tüm kulların için dua ediyoruz sen kabul eyle Yarabbi.
Allah'ım çektiğimiz selavatları, zikirleri ettiğimiz duaları,
nesilleri tükenmiş isimleri unutulmuş ahiret alemine göç etmiş dua bekleyen kullarına ve burdaki tüm arkadaşlarımın ahiret alemine göç etmiş yakınlarına gönderdik sen kabul eyle Yarabbi..
Allah(c.c.)'ım! Seni her türlü noksanlıklardan tenzih ederiz. Sendenbaşka hiçbir ilah bulunmadığına şehadet ederiz . Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri AFFET Yarabbi
Allah'ım bu yazımı okuyan tüm arkadaşlarımın ne dileği varsa evse ev, işse iş, hayırlı eşse eş, sağlıksa sağlık, imansa iman, huzursa huzur ver. benim gibi Evlat isteyenlerede hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip et Yarabbim
Allah ım Peygamber Efendimizin senden istemiş olduğu şeyleri senden istiyoruz
bizlere dünya ve ahirette nasip eyle Yarabbim.
AMİN AMİN AMİNNN
Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yasıfun, ve selamun alelmurselıyn.
Velhamdülillahi Rabbil alemin
el-Fatiha...
DUALARINIZA TALİBİM KIZLAR ALLAHRAZI OLSUN HEPİNİZDEN..
bana da 300 ekleyin kızlarr allahım dualarımızı kabul etsin
banada 450 yazarmisiniz Allah kabul etsin
200 okudum eklermisiniz
Sanırım 50 tane kalmış onuda bana ekle canım
aaaa co k cok geçmiş olsun canim nasil oldu bebein tedaviyle miKızlar ben cuma günü bebeğimi düşürdüm. 7 ayda ikinci bebeğimi kaybettim. Kızlar 2 aylık olmadan ölüyolar.... Ben çarşambaya kadar okutamam kanamam var. Kusura bakmayın.
çok geçmiş olsunKızlar ben cuma günü bebeğimi düşürdüm. 7 ayda ikinci bebeğimi kaybettim. Kızlar 2 aylık olmadan ölüyolar.... Ben çarşambaya kadar okutamam kanamam var. Kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?