slm kızlar destinanın duası yarım kaldıı en kısa zamanda bitiririm inşallah...bu sıralar dişlerimle başım dertte...hala ağrı çekiyorum...bu aradabi kaç gün il dışında olucam...en kısa zamanda görüşmek üzere...
Arkadaşlar bende duaya katılmak istiyorum.
slm kızlar destinanın duası yarım kaldıı en kısa zamanda bitiririm inşallah...bu sıralar dişlerimle başım dertte...hala ağrı çekiyorum...bu aradabi kaç gün il dışında olucam...en kısa zamanda görüşmek üzere...
istersen ben tamamlayayim eger okumakta zorluk cekiyorsan canim basakta izin verirse
Canim yeni listeye eklemek isterdim ama yeni listeye basladik o yuzden dua sayisinda karisiklik olur ondan sonraki listeye yazabilirim istersenn
Tamam canım yeni liste ne zman yayınlanacak?
Tamam canım yeni liste ne zman yayınlanacak?
Başak sürpriz in duasını okudum Allah kabul etsin inşa canım biz Cumartesi günü kısmet olursa umreye gidiyoruz inşa 10 gün yokum son iki arkadaşın duasını orda okuyabildiğim kadar okurum inşallah ben hatim indirip orda duasını edeceğim inşa Kur'an bilen arkadaş varsa son 10 cüzüm kaldı okumak isteyen olursa haftaya cumaya kadar süresi var okumak isteyen bana yazarsa sevinirim
bartek arkadasimiz icin
Lem Yelid
1.tulay20:_______________________________ 7.775:
2.blowhole25:____________________________ 7.775:
3.basak2569:_____________________________7.800:
4.destina38 _____________________________ 7.775:
5.bartek: ________________________________7.775kudu
6.nartanesiii:_____________________________7.775:
7.surpriz06:______________________________7.775:
8.mirror198:_____________________________ 7.775:
9.lale34:_________________________________7.775:
sağol canım zor da ne demek tedavii görüyorum...hayırlısıyla bir bitse....sizler nasılsınız..Tamam canim bitirince haber verirsin buarada gecmis olsun canim dis agrisi cok zordurr
destinanın duasını tamamladım..allah kabul etsin...destina38 arkadasimiz icin
Lem Yelid
1.tulay20:_______________________________ 7.775kudu
2.blowhole25:____________________________ 7.775kudu
3.basak2569:_____________________________7.800:
4.destina38 _____________________________ 7.775kudu
5.bartek: ________________________________7.775kudu
6.nartanesiii:_____________________________7.775kudu
7.surpriz06:______________________________7.775:
8.mirror198:_____________________________ 7.775kudu
9.lale34:_________________________________7.775kudu
sağol hayatım ....biraz yoğundum ...birde seyahat çıkınca uzadı böyle normalde böyle olmuyor...allah razı olsun....istersen ben tamamlayayim eger okumakta zorluk cekiyorsan canim basakta izin verirse
sağol canım allah hepimizin dualarını kabul etsin....ne güzel senin yerinde olmak isterdik ....allah gönlüne göre versin...Başak sürpriz in duasını okudum Allah kabul etsin inşa canım biz Cumartesi günü kısmet olursa umreye gidiyoruz inşa 10 gün yokum son iki arkadaşın duasını orda okuyabildiğim kadar okurum inşallah ben hatim indirip orda duasını edeceğim inşa Kur'an bilen arkadaş varsa son 10 cüzüm kaldı okumak isteyen olursa haftaya cumaya kadar süresi var okumak isteyen bana yazarsa sevinirim
a.s. sağol canım allah kabul etsin...inşallah hepimizin iyi haberlerini alırız yakınlarda....görüşmek üzere...slm arkadaşlar uzun bir süre sayfamıza bakamıcağım memlekete gidiyorum listeyi tamamladım bütün arkadaşların duasını okudum girip yazamıcağm için haber vereyim dedim. sıra bana gelince benim için okuyacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler benim dileğim sağlıklı sıhatlı evlatlarımın olması benim için dua ederken belirtirseniz sevinirim hoşçakalın gelince görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?