EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Selamun aleyküm herkese kusura bakmayın ben bugün hsg çekildim yazamadim yeni girdim nete.bana bugün destek olan dualarıni eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.
Işılcım sana da hacetinde Rabbim yardim etsin ve tez zamanda salih evlatlarin olur.benim kanamam oldu ve doktor 2 gün banyo yapamayacaksın dedi.o yüzden ben duana eşlik edemedim hakkını helal et.
Kızlar sizinde tez zamanda duaniz kabul olur inşallah ve salih evlatlariniz olsun
Ben teşekkür etmek icin neti açtım bugün sanki ölüceğimi hissettim benim hsg çok zor geçti tüm gün hastanedeydim çıktıktan sonrada bayılacağımı hissettim ama Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki tüplerim açıkmış.inşallah bende tez zamanda salih evlat sahibi olurum Allaha emanet olun

Amin cnm amin hayrlisi olsun hakkinda hsg cekildikten snra o tuplere gonderilen ilac herseyi söküp atiyorms hamile kaliyolrms ins sennde oyle olr bende cok aci cekmstm ama 5 dk hicam dayanamiyorum dedgimde bitti az kaldi demisti

Benim için okuyoruz kızlar ışıl ismim
Sadece @Vayneymis ışıl isimli arkadaş içim niyet ediyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R Rad-8 1
4- Erwaaaa 11
5- @HemDeliHemAsik 2
6- R4bi4 2
7- @Vayneymis 7
8- Cikolatalikurabiyem 1
9- BitmeyenUmidim 1
10- @nurtenn64
11- SEVDAM07 2
12 nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak 3
17 @Mucizeolsakeske 1
18 turuncusemsiye
19 @gunes0101
20 @esrayg 1
21 @aselatilgan 2
22 P pembehayaller06 2
24 @Gokkusagi80 2
25 @mayissinegi
26 Saklicennet 1
27 Gullbahcemm
28 @Yariiimm[/USER][/USER]

A s
Amin senden de Allah razı olsun
Zor bir gün geçirmişsin
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende bitirdim canım aldıklarımı bilgin olsun

canım ben mazeretliyim bilgi vermiştim dün sana. inşallah haftaya katılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…