6 tane aldım zatenAma dua sahibi 41 bile okuyor biz yardimci olmak adina bolusuyoruz 10 tane ard arda okumckki bence dua sahibine yogunluk verilse dha iyi
Ya Halık Ya fettah celle celaluhu isimlerini zikret sürekli canım Rabbim kolaylığını versinGünaydın öncelikle herkese Allahın selamı merhameti rahmeti olsun.hastaneye geldim sıra bekliyorum bana destek olanlarda dualarını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun devlet hastanesinde olucam doktora sorucam ama önce kan vermem gerekecekmiş diyo burdaki insanlar.neyse herkesin Rabbim yardımcısı olsun hayırda kalalım inşallah
canım ben özelde yapmıştım. ve inan hiçbir şey hissetmedim. karında adet sancısı gibi hafif bir ağrı oda ilacı tüpe gönderirken. hatta benim tüpüm teki kapalıydı onu bile açtı. cevat beyden Allah razı olsun echomarda işlemimi yapan kişi. titreyerek korkarak yattım gülerek kalktım.Hayirlı geceler kızlar ben bugün temizlendim yarin hsg cekilrcegim bana dua eder misiniz hayırlı haberler alayım.
Duyduğuma göre hsg den sonra az da olsa kanama oluyormuş eğer kanamam olmazsa iki gün dikkat edecekmişim daha sonra temizlenip dualara başlayabilirim.
Nolur yarin için dua edin hdg nasıl oluyo agrı sızı oluyor mu bilmiyorum dahası sonuçtan korkuyorum nolur Allah rızası için banada dua etmenizi istiyorum
2 tane aldımBenim için okuyoruz kızlar ışıl ismim
Sadece @Vayneymis ışıl isimli arkadaş içim niyet ediyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1-ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R rad [/USER]-8
4-Erwaaaa
5- @HemDeliHemAsik
6-R4bi4
7- @Vayneymis
8-Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10- @nurtenn64
11-SEVDAM07
12nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak
16miyaww__ [/USER]
17 @Mucizeolsakeske
18turuncusemsiye
19 ]gunes0101 [/USER]
20 USER=797745]@esrayg[/USER]
21 USER=872542] A aselatilgan [/USER]
22 P pembehayaller06 [/USER][/USER]
23 @Hayalimdi gercek oldu[/USER][/USER]
24 @Gokkusagi80[/USER]
25mayissinegi [/USER][/USER]
26 @Mfsg[/USER][/USER]
27 USER=873694]Gullbahcemm [/USER]
28 ]Yariiimm [/USER]
Allah razı olsun çok saol.ne muradın varsa versin RabbimYa Halık Ya fettah celle celaluhu isimlerini zikret sürekli canım Rabbim kolaylığını versin
Allah razı olsun canim saol birazdan ben iceriye gireceğim inşallah hayırlı olur. Allaha emanet oluncanım ben özelde yapmıştım. ve inan hiçbir şey hissetmedim. karında adet sancısı gibi hafif bir ağrı oda ilacı tüpe gönderirken. hatta benim tüpüm teki kapalıydı onu bile açtı. cevat beyden Allah razı olsun echomarda işlemimi yapan kişi. titreyerek korkarak yattım gülerek kalktım.
bencede.en mantıklısı bu.1 haftada yaklaşık 4 kişiye okuma yapılırVayneymis canım herkes 2 okusunmu ne dersin mesela bu gun herkes iki hakkını okusa yarinda kalan olursa bolussek yarın akşama biter 2 gun olmuş olur kızlar ne dersinix
Bana 15 yaz tatlımBenim için okuyoruz kızlar ışıl ismim
Sadece @Vayneymis ışıl isimli arkadaş içim niyet ediyoruz
Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır
1-ceymi
2- H hayalalemiveben
3- R rad [/USER]-8
4-Erwaaaa
5- @HemDeliHemAsik
6-R4bi4
7- @Vayneymis
8-Cikolatalikurabiyem
9- @selcanmehmetcan
10- @nurtenn64
11-SEVDAM07
12nursevdi
13 T Tatlianne20
14- L lionyez
15 B Burcinak
16miyaww__ [/USER]
17 @Mucizeolsakeske
18turuncusemsiye
19 ]gunes0101 [/USER]
20 USER=797745]@esrayg[/USER]
21 USER=872542] A aselatilgan [/USER]
22 P pembehayaller06 [/USER][/USER]
23 @Hayalimdi gercek oldu[/USER][/USER]
24 @Gokkusagi80[/USER]
25mayissinegi [/USER][/USER]
26 @Mfsg[/USER][/USER]
27 USER=873694]Gullbahcemm [/USER]
28 ]Yariiimm [/USER]
amin yarabbimGünaydın öncelikle herkese Allahın selamı merhameti rahmeti olsun.hastaneye geldim sıra bekliyorum bana destek olanlarda dualarını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun devlet hastanesinde olucam doktora sorucam ama önce kan vermem gerekecekmiş diyo burdaki insanlar.neyse herkesin Rabbim yardımcısı olsun hayırda kalalım inşallah
Bana 15 yaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?