Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bebis mi var cift cizgiyi gordnmu resmi küçült kirp birazAtamadim ya ama sasirdim
Çok heyecanlandım fotoyu çekip küçültüp öyle ayar mısın[/QUOhata oluştu diyor ya vayneymis dan gonderim atabilirsem canım bu bka
amin sayımız yükselsin hızlıcaŞuan tam 4 kişiden hamilelik bekliyoruz allahım yardım et hayırlısıyla
İnşallah allahıma
amin sayımız yükselsin hızlıca
Bu sefer gördüm
Canım şakın emin olma beynini şartlandırmaAttim canlar kısmet diyorum artık degsik olsdum ama varmidir ki aceba
:))Eğer test bozuk değilse evet var galiba ya bi çeşit bişey namaz kilcaktim kaldım boyle
Ay ağlamaklı oldum sizinle olmak çok iyi geldi bana insallah vardır ne bilim ya hayal kırıklığı olmaz insallahHeyecandan karnıma ağrı giricek
Yeni başladık dualara allahım kabul ediyo inşaşşah hayırlısıyla olacak
Hepimiz için hayırlı ise olsun allahım
kan testi yaptır canımEğer test bozuk değilse evet var galiba ya bi çeşit bişey namaz kilcaktim kaldım boyle
Tamam şakın emin olma ve beklemeAy ağlamaklı oldum sizinle olmak çok iyi geldi bana insallah vardır ne bilim ya hayal kırıklığı olmaz insallah
aminn aminn.Heyecandan karnıma ağrı giricek
Yeni başladık dualara allahım kabul ediyo inşaşşah hayırlısıyla olacak
Hepimiz için hayırlı ise olsun allahım