EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Inşallah bişey yoktur canım adet sancısı gibi biraz şiddetli ilk ilaç verildiğinde ama sonra geçiyor kanamaya gelince benim çok az leke gibi oldu dikkat et derken de ağır kaldirmicaksin o kadar insalalh hakkında hayirlisi

Allah razı olsun inan ne yapacaģım bilmiyorum herkes bişey diyo kanama olucak deniliyo ondan endişelendim uzun olur mu bilmiyorum sadece iki gün banyo yapamazsin dediler.o yüzden temizleneyim dualara öyle başlayayım istiyorum.tek korkum olumsuz bi haber alırsam sonuctan die korkuyorum.tek başıma gidip eve gelicem nasil yapıcam bilmiyorum o yüzden dua istiyorum Rabbim yardim etsin inşallah

Bende çok korkmuştum ve tek tupum kapalı çıkmıştı sadece sakin ol canım inan 5 dk 2 dk ilaç veryolar 3 dk yatiyorsun kanamam varmı bakıyorlar sonra kalkıp giyinihorsun.ve bana 2 gun banyo falan yapma demediler yapıldığı gün durdum ertesi gün yaptim.sonra maydanoz ve süt buharina oturdum.faydası oldumu galiba olmadihayırlısı neyse o olsun dualarim seninle korkma bişey olmaz hayirlica

Allah razı olsun duan için destegi olanlar için gozüm yaş içinde kaldı iyi ki Rabbim sizi tanıştırdı Rabbime sonsuz kere şükürler olsun ben Onun hakkını nasil öderim kurban olayım Ona.
Saol Rabbim dualarını kabul etsin bana ordan burdan herkes bisey söyledi herkesin lafindan etkilendim o yüzden ağladım. Allahım nolursun sonuç hayırlı olsun.
Bisey sorcam kapalı olursa nolur bi fikrin var mi.ben sskda hsg çekileceğim

Anestezi altinda mi olacaksin yoksa uyutulmadanmi? Cok kisa bir islem dayanilmicak kadr degil ama ilac verildikten sonra o aci dayanipmaz oluyor ama 3 dk bile surmuyor adet olurken karnin cok kotu agrir ya kramp gbi onu genital bolgende cok net hissediyorsun kanaman oluyor tabi yaninda ped gotur esimi almislardi yanima bi 15 dk yatmıştım 1 2 gun boyunca dinlen bnce sonucta yara olabilr alet girdi oyuzden tatli seyler ye iyilessin

Valla canım kendini çok sikarsamda kapalı çıkar demişlerdi kapalı olursa ikisi ameliyatla açıyorlar teki kapalı olursa 6 ay yada 1 yıl tek tuple deneniyor hamilelik olmadı.sonra onuda açıyorlar ama ben denemedim henüz bide bazı hastaneler tam bilmkyormus ben üniversitede cekinmistim

Bence dua sahibi de cogunlugu alabilir bi 10 tanesini fln eger musait ise
10 tane ağır olur 2 gun için ama herkes 2 tane okusa dua sahibi 3 yada 4 okuyabilir zatenbaya kişi var canım zorlamamak adına vayneymis yarın bi baksın insallah

Yemin ederim bilmiyorum ssk da nasil hsg cekiliyo bi fikrim yok anestezi mi yolsa bayıltmadan mı inan fikrim yok.sadece korkuyorum sonuçtan o kadar Rabbim yardim etsin herkese icinde de banada inşallah

Valla ben bi küçük hortum batı bişey hatırlıyorum onu takıyorlar zaten açmak için kadın doğumda kullanılan aleti takıyorlar bu arada kendileri ped veriyor canım ben 15 dk bile yatmadim kendimi iyi hissettim oda falan olmadı direk çıktım eşim yanımdaydı olmasada kendim giderdim o kadar rahatım yani

Allah razı olsun saol inşallah hersey hayırlı olur ve sonucu Rabbim daha iyi biliyor Ona teslimim.hasbinallahu ve nimel vekil

Allah razı olsun saol inşallah hersey hayırlı olur ve sonucu Rabbim daha iyi biliyor Ona teslimim.hasbinallahu ve nimel vekil
Yarin sonuç yaz bence bişey çıkınca korktuğum gibi korkarakta gitme ben şey demiştim çok zor bişey olsa kimse dayanamaz ben mi yapamicam hatta 3 kişi vardı önce beni alin dedim önce ben olmuştum. Buda bu ani oldu seninde guzel geçer insallah

Allah razı olsun saol varol.insallah destegin için Rabbim senide mutlu etsin sen beni mutlu ettin saol canim

10 tane ağır olur 2 gun için ama herkes 2 tane okusa dua sahibi 3 yada 4 okuyabilir zatenbaya kişi var canım zorlamamak adına vayneymis yarın bi baksın insallah
Ama dua sahibi 41 bile okuyor biz yardimci olmak adina bolusuyoruz 10 tane ard arda okumckki bence dua sahibine yogunluk verilse dha iyi

Allah razı olsun saol varol.insallah destegin için Rabbim senide mutlu etsin sen beni mutlu ettin saol canim
Amin canim inslalah rabbim hepimize hayırlı evlatlarla sevindirir hayırlı gceler rahatça uyu dinlen kafana takmadan git insallah

Ama dua sahibi 41 bile okuyor biz yardimci olmak adina bolusuyoruz 10 tane ard arda okumckki bence dua sahibine yogunluk verilse dha iyi
Bilmiyorum canım artık yarın arkadaşlar bir bakar karar verirler eğer kafalarına yatarsa yaparlar artık hayırlısı ama bitince hemen dualanmak isteyenler olursa 10 fazla geldi hayırlısı bakalım

Yemin ederim bilmiyorum ssk da nasil hsg cekiliyo bi fikrim yok anestezi mi yolsa bayıltmadan mı inan fikrim yok.sadece korkuyorum sonuçtan o kadar Rabbim yardim etsin herkese icinde de banada inşallah
Devlet hs mi cekilck cnm doktora sorsana merak ettiklerini ben ozelde cektirmstim cok korkmustm ama kisa suruyor agrin oluyor tabi sen sakin ol zaten ilac verilince tupler tikaliysa bile aciliyormus kendiliginden oyle demislerdi bana hsg cekildikten snra o ilac sayesnde hamile kalanlr bile vrmis yaz googlea bende umut ettim ama ben kalamadim

Cnm bn özelde anestezili olmuştum ama devlette de gayet rahat demisti ark lar..3 dk sürüyor toplamda zaten ve 2 gün hafif lekeleme ağrı sonra geçiyor herşey. ALLAH yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…