EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Üzülme canım benimle birlikte evlenenlerde çocuklarının yaşlarını kutluyorlar. Rabbim sevdiği kullarını uğraştırırmış ki ağızlarından dua ve zikir düşmesin hep bana yakın olanlardan olsunlar diye. Biz şanslı gruptayız boşver sen gerisini.. dua, sabır, teslimiyet. Rabbim 99 isminin kudretiyle kalplerimize ve bedenlerimize şifa versin. Bizi hayırlı evlatlarla onurlandırsın peygamberimize ümmet kendisine hayırlı kul yetiştirmeyi nasip etsin hepimize inşallah.

Amin burda olmak iyi geldi bana sizlerle tanışmak yokssa tek basimayim eşim gidiyor akşam 7 de geliyor dogudayiz konsey bişey diyemiyorum değişik oluyorum düşünmemek çalışıyorum hayirlisi

R4bi4 için 1 meryem suresi okudum Allah kabul etsin

Canim rabia icin 1 tanede ben okucam onuda ekle insallah arkadasimiz hamile haberini aliriz

@Vayneymis canım. ben bu ay aşılama olmuştum hatırlarsın belki, yarın itibari ile adet olmam gerekiyordu bu gün oldum maalesef çok üzgünüm ama duayı da elden bırakmamam lazım.. meryem suresinide okuyamadım bilgin olsun canım adetim bittikten sonra katılacağım inşallah tekrar aranıza .sure okuyamadığım arkadaşlar hakkını helal etsin lütfen

Canim bundada vardir bir hayir insallah rabbim sna en guzel aninda bir melek nasip eder.herşey unutursun

Cnmmmm Allah razi olsun ne guzel bir duanin icinde yer almak rabbim kabul etsin cok saol cnm benin yuregine saglik

Ah ya üzüldüm tamam sorun diil dualara devam boşver :))

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

NİYETİMİZ @R4bi4 melek arkadaşımız
1- @ceymi 0
2- @hayalalemiveben 0
3- @rad-8 1
4- Erwaaaa 5
5- @HemDeliHemAsik 5
6- @R4bi4 2
7- @Vayneymis 1
8- @Cikolatalikurabiyem 2
9- @selcanmehmetcan 1
10- @nurtenn64 0
11- SEVDAM07 0
12 @nursevdi
13 T Tatlianne20 1
14 @Burcinak 1
15 miyaww__ 2
16- @Mucizeolsakeske 1
17 @turuncusemsiye
18 @gunes0101
19 @esrayg 1
20- @aselatilgan 1
21 @pembehayaller06 2
22 @Hayalimdi gercek oldu 3
23 @Gokkusagi80 2
24 @mayissinegi 1
25 @Mfsg 1
26 @Gullbahcemm 0
27 @Yariiimm[/USER] 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…